Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Armaturen & douchekoppen koopt u bij Conrad

  Met een goede douchekop zorgt u ervoor dat het douchen een stuk aangenamer wordt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben verschillende standen. Wij bieden douchekoppen aan van verschillende kwalitatieve merken zoals Hydas en Xavax.

  Douchekop met leds

  Een douchekop met LEDs hoeft helemaal niet duur te zijn. De Hydas Thermo laat met LEDs zien welke temperatuur het water heeft. Daarmee voorkomt u niet alleen verbranding, maar dankzij de 4 warme kleuren beleeft u ook een unieke douche-ervaring. De kleuren zijn blauw, groen, rood en rood knipperend. De Hydas Thermo werkt zonder batterijen dankzij een ingenieus dynamosysteem. De smalle douchekop werkt tevens waterbesparend.

  Comfortabele handdouche

  De Xavax Comfort doet zijn naam eer aan. De grote ronde douchekop creëert een echte regenstraal waarmee het hele lichaam goed bedekt wordt. Dankzij de waterstop kunt u de hoeveelheid water die naar buiten stroomt regelen, zo verandert u niet alleen de druk maar kunt u ook aanzienlijk besparen.

  Denk aan het milieu

  De Xavax Green Eco heeft een ingebouwd systeem om tot wel 40% water te besparen. Met de smalle diameter, zo'n 7 centimeter, wordt een echte regenstraal gecreëerd waarmee u lekker kunt douchen. Momenteel is deze prachtige en zuinige douchekop helaas uitverkocht.

  Simpeler kan het niet

  De Xavax Basic is zoals de naam doet vermoeden een simpele douchekop zonder poespas. De douchekop levert een goede regenstraal en heeft een verstelbare waterstop. Zo bespaart u water tijdens het douchen.

  Meer doucheplezier

  Met een goede douchekop haalt u meer plezier uit het douchen. Een warme straal met de juiste druk werkt rustgevend en zorgt ervoor dat u de dag goed begint of eindigt. En wat is er fijner dan na een flinke sportsessie even lekker af te koelen onder de douche? In ons assortiment vindt u kwalitatief hoogstaande douchekoppen met de meest gangbare aansluitingen, doucheslangen en zelfs hele douchezuilen.