Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Apple producten

  Apple is het merk van liefhebbers. De Apple watch, Apple TV, iPhone, iPod touch, Macbooks, IMacs en toebehoren, ze zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Bijna iedereen heeft wel een product van Apple in huis liggen en maakt daar dagelijks gebruik van. In ons assortiment vindt u niet alleen nieuwe Apple-producten, maar ook toebehoren en accessoires zoals kabels, hoesjes en dockingstations.

  De iPhone X in de verschillende categorien zijn de nieuwste paradepaardjes van Apple. Deze en oudere modellen zoals de iPhone 7, 8 en voorgaande modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een verschillende opslagcapaciteit. Kijk ook eens naar ons assoriment refurbished iPhones.

  Apple TV

  De Apple TV is dé wannahave voor Apple liefhebbers en liefhebbers van optimaal beeld en geluid. De Apple TV is verkrijgbaar in 32 GB en 64 GB en is voorzien van Dolby Digital Plus 7.1 surround sound. Via uw stem vindt Siri alles wat u zoekt in de duizenden standaard apps die geïnstalleerd zijn.

  iPad 

  Op zoek naar een nieuwe iPad? Wij bieden niet alleen de reguliere iPad aan, maar ook de iPad proiPad Gold en iPad Mini 4. Deze zijn er in verschillende soorten, wat betekent dat er meer geheugen op zit, er gebruik gemaakt is van een Retina-display of de kleur anders is. Bekijk het complete assortiment iPads voor een duidelijk beeld.

  iPod touch

  De iPod touch is onmisbaar tijdens het sporten, reizen of recreëren. Hoe groter het apparaat, hoe groter de capaciteit is meestal het devies. Bent u veel en vaak onderweg? Dan is een iPod touch een goede keuze. Voor sportactiviteiten wilt natuurlijk dat de mp3-speler zo min mogelijk in de weg zit en weinig weegt. In dat geval is de shuffle of nano de beste optie.

  Apple toebehoren

  Of u nou op zoek bent naar een oplaadkabel, dockingstation, beschermhoesje, screenprotector of powerbank, in deze categorie vindt u alle denkbare Apple-accessoires. Ze staan overzichtelijk gesorteerd - en dat is nodig met meer dan vierduizend artikelen - zodat u binnen enkele muisklikken bij het product van uw keuze bent beland.