Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Als u vaak met een aanhanger rijdt voor uw werk of bijvoorbeeld met een caravan of vouwwagen, is het een vereiste dat u aan bepaalde voorwaarden voldoet. Denk hierbij aan verlichting, de juiste koppeling en stekkers. Deze en andere toebehoren zoals wielblokken, beveiliging, meet- en testapparatuur vindt u in ons assortiment voor aanhanger-toebehoren.

  Aanhanger toebehoren bij Conrad; grote voorraad

  De hoek waarmee u met een gewone achteruitkijkspiegel kunt zien is te klein als u een caravan of grote aanhanger achter uw auto hebt. Wielblokken, borgkettingen, tempostickers en oprijsteunen vindt u bij de toebehoren.

  Bagagenetten, dekzeilen en bevestigingsmateriaal

  Vervoert u vaak losse bagage zoals tegels, houten platen of zand? Met een bagagenet of dekzeil en bevestigingsmateriaal voorkomt u dat de boel gaat schuiven of bij een scherpe bocht de wagen verlaat. Deze producten zijn er voor alle maten aanhangers. Ook spangordels, bevestigingshaken, spanbanden en touwgeleiders vindt u in ons assortiment.

  Kabelbomen, connectors en kabelklemmen

  In deze categorie vindt u alles op het gebied van kabels. Denk hierbij aan losse voedingskabels, kabelsets, bussensets, kabelklemmen of verdeeldozen. Zowel 7- als 13-polige kabelsets behoren tot ons assortiment en zijn met voorgemonteerde stekkers of als losse kabels te koop.

  Stekkers

  Is uw stekker kapot of heeft u een tussenstuk nodig om de lengte van de caravan te halen? Hier vindt u alles op het gebied van stekkers. Van 7- naar 13-polig en vice versa, maar ook reductiestekkers, adapters, verlengsnoeren, verbindingskabels en plugs. De stekkers zijn er van metaal, plastic en kunststof en zelfs in verschillende kleuren.

  Meet- en testapparatuur

  Met een autoverlichtingstester stelt u binnen een mum van tijd een goede diagnose. Zo weet u snel waar een storing vandaan komt en kunt u desgewenst de betrokken onderdelen vervangen. Er zijn diverse complete koffers met alle benodigde testapparatuur.

  Verlichting

  Het is erg belangrijk dat er goede verlichting op uw aanhanger zit. In deze categorie bieden wij alles aan wat u hiervoor nodig heeft: kentekenverlichting, knipperlichten, combinatieverlichting, omtreklichten, achterlichten, achteruitrijlichten en nog veel meer. Zowel gewone verlichting als led-verlichting behoort tot het assortiment.