JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Sygonix | Eigen Conrad-merk met lampen, installatiemateriaal en klimaatbeheersing

Het merk Sygonix is een exclusief merk van Conrad, wat vooral gespecialiseerd is in elektronica voor huis en tuin. Prettige bijkomstigheid is, dat de prijzen van deze producten een stuk lager liggen dan die van de bekende merken. Goedkoop betekent in dit geval echter geen duurkoop, want alle artikelen in het assortiment van dit merk zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten. Als we kijken naar de verschillende productcategorieën van Sygonix kunnen we op hoofdlijnen de volgende onderverdeling maken:

  • baby en kind
  • beveiliging
  • elektro-installatie
  • horloges en klokken
  • verlichting
  • verwarming, ventilatie, klimaat
  • woondecoratie

Aangezien in de categorieën 'beveiliging', 'elektro-installatie' en 'verlichting' de meeste producten van dit merk worden aangeboden, vind je hieronder speciaal van die secties een uitvoerigere specificatie.

Beveiliging van Sygonix

Sygonix heeft een uitgebreide collectie beveiligingscamera's in haar assortiment die speciaal geschikt gemaakt zijn voor binnen- of buitengebruik. Deze productlijn wordt gecompleteerd met randapparatuur waarmee de videobeelden doorgestuurd kunnen worden naar de juiste opnamebron. Naast de beveiliging van een pand met een of meerdere camera's, wordt het ook steeds gebruikelijker om reguliere sloten te vervangen door elektronische codesloten. Ook op dat gebied geeft dit huismerk van Conrad je de keus uit een aantal verschillende producten. Tenslotte tref je in de categorie 'beveiliging' diverse rookmelders aan die stuk voor stuk VdS-gecertificeerd zijn.

Elektro-installatie

In de categorie 'elektro-installatie' worden vooral veel schakelaars aangeboden die je in de wand kunt plaatsen. Naast reguliere lichtschakelaars bestaat het assortiment onder andere ook uit verschillende soorten dimmers en schakelaars met speciale functies. In dat laatste geval kun je bijvoorbeeld denken aan een jaloezieschakelaar of een verwarmingsnoodschakelaar. Tevens worden in deze categorie meervoudige stekkerdozen aangeboden waarmee je op elk gewenste plek het aantal contactpunten snel en moeiteloos uit kunt breiden. Uiteraard heeft dit merk ook reguliere wandstopcontacten in haar assortiment.

Verlichting

Op het gebied van verlichting blijkt het merk zich vooral te specialiseren op het gebied van spaarlampen en zogenoemde eco-halogeenlampen. Die laatstgenoemde productlijn omvat een reeks halogeenlampen die extra zuinig in het energieverbruik zijn, maar op het gebied van lichtsterkte niets aan kwaliteit verliezen. Naast de gebruikelijke kleine halogeenlampjes voor in de spotjes, heeft men de lampjes ook in behuizingen verpakt die gelijkenissen vertonen met gebruikelijke gloeilampen. Op die manier wordt bij vervanging van de lamp de indruk gewekt dat je nog steeds gebruik maakt van de oude vertrouwde gloeilampen. Iets wat ongetwijfeld in positieve zin bijdraagt aan het totaaldesign van veel lichtpunten.

Bestuur smart licht met je smartphone of tablet

Sygonix komt met dit innovatieve paradepaardje! Gebruik je smartphone of tablet als centrale voor je verlichting. De lampen van dit Sygonix smart lichtsysteem stuur je per stuk of groepsgewijs aan. Verschillende wittinten, evenals 16.000 verschillende lichtkleuren staan ter beschikking. Bovendien stel je de helderheid van de kleuren helemaal naar wens in! Of kies in de app een kleur in je favoriete foto en dompel de woonkamer onder in dezelfde kleur. Kun je 's ochtends maar niet wakker worden? Schakel de timer in de app parallel met je wekker en simuleer een fijne zonsopkomst. Ook als je niet thuis bent, geniet je van de voordelen van dit Sygonix lichtsysteem, want door met de timer de lampen automatisch te schakelen, simuleert je je aanwezigheid in huis en houd je inbrekers op afstand.

Naar boven