JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

SecoRüt: alles voor de wagen

Ben jij iemand die de werkjes aan auto en aanhanger zelf opknapt, dan zijn de producten van SecoRüt helemaal je ding. Een lampje vervangen, een reflector aanbrengen, een spanning-omvormer inbouwen: met behulp van deze accessoires wordt het allemaal wat gemakkelijker.

Daarbij haal je degelijke kwaliteit in huis, want deze Duitse leverancier staat al 24 jaar stevig zijn mannetje als het aankomt op auto-elektronica en toebehoren.

Veilig en zeker onderweg

Een werkschijnwerper of een krachtige alarmlamp zijn onontbeerlijke attributen voor de auto en aanhanger. Een extra interieurlicht in die paardenaanhangwagen kan wonderen doen voor je ogen. Een en ander sluit je allemaal gemakkelijk aan met de verschillende aansluitkabels en andere onmisbare attributen.

Met een antidiefstalbeugel voorkom je dat dieven aan de haal gaan met je aangehaakte aanhanger. Je kunt in alle opzichten gerust zijn als je gebruik maakt van de accessoires van deze betrouwbare partner.

SecoRüt bestellen bij Conrad

Conrad denkt aan alles en dus ook aan een niche zoals toebehoren voor aanhangers. Dat de betrouwbare producten van SecoRüt deel uitmaken van de honderdduizenden artikelen is dus geen toeval. Net zo betrouwbaar is de soepele en gedegen service die gepaard gaat met je bestelling. Conrad denkt niet alleen aan je gemak maar ook aan je veiligheid.

Slimme oplossingen voor onverwachte problemen

Hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt: een van de onverwachte vijanden van de elektriciteitskabels is de marter. Met een marter-alarm jaag je deze booswicht weg. Is het achterlicht van je aanhanger stuk of is de stekker ervan aan vervanging toe? Zou een set extra markeringslichten niet veiliger zijn? Op al deze vragen heeft deze toeleverancier een pasklaar antwoord. Simpelweg door het aanbod scrollen of de zoekbalk gebruiken en je vindt wat je zoekt.

Je aanhanger in optimale conditie

Ieder jaar moet de elektronica van de caravan grondig nagekeken worden. Werken de richtingaanwijzers nog? Moeten er geen bijkomende reflectoren op? SecoRüt heeft verschillende test-sets om alles preventief na te kijken. Je hoeft daarvoor echt geen specialist te zijn om deze te kunnen bedienen.

Is er een onderdeel aan vervanging toe, dan vindt je de juiste onderdelen in het uitgebreide aanbod. Niet alleen je wagen, maar ook elke aanhanger heeft onderhoud nodig. Weersta de neiging om je aanhanger stiefmoederlijk te behandelen en geef de nodige aandacht eraan; het zal jouw veiligheid en die van andere weggebruikers ten goede komen.

  • Testbox voor voertuig en aanhanger
  • Verbindingskabel
Naar boven