JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Reely modelbouw voor een grote variatie aan modelbouw

Reely modelbouw is een onderdeel van Conrad Electronic. Via het huismerk Reely bieden wij een grote variëteit modellen aan. Van modelauto’s tot modelvliegtuigjes; van helikopters tot speedboten.

Het Reely assortiment

Hou je van modelbouw en met name van het gebruik van die modellen? Dan ben je bij Reely aan het juiste adres. Er is een zeer ruime keus aan modellen en types. Globaal kun je modelbouw opdelen in drie categorieën, namelijk: rijden, vliegen of varen. Deze categorieën zijn weer onderverdeeld in soorten. Bij rijden geldt dat er bijvoorbeeld keuze is tussen de supercar, de buggy of de monstertruck. Vliegen kun je onder andere met een helikopter en een vliegtuig en voor varen staan diverse boottypes tot je beschikking.

Hobby

Modelbouw is een hobby die in twee categorieën kan worden verdeeld. Je bouwt letterlijk een model om het ergens te plaatsen. Of je bouwt het model om daarna er mee te kunnen werken. Om samen met vrienden of met de kids te genieten van een race op het plein of een vlucht in het park. Om een quatrocopter op een moeilijke plek te laten landen of om met een vliegtuig stunts uit te halen. Deze tweede vorm van modelbouw biedt dubbel plezier. Niet alleen het in elkaar zetten, maar ook en vooral zien of en hoe het werkt, wat jij er allemaal mee kunt doen en of een eventuele tegenstander sneller of beter is. Het spelelement draagt voor een belangrijk deel bij aan de waarde van een model.

De Reely modellen

Dankzij de Reely modellen kun je volop van dat plezier genieten. Neem de grotere buggy's waarmee je ook op het strand kunt racen. Of die je meeneemt naar een wat heuvelachtig terrein. Of de multicopter die je als een soort Thunderbird kunt inzetten voor een spannende reddingsoperatie.
Wat is er leuker dan met een groep liefhebbers races te organiseren met de supercars? Het Reely assortiment en het feit dat losse onderdelen verkrijgbaar zijn, dragen bij aan het plezier van deze bijzondere vorm van entertainment.

Reely modelbouw voor een grote variatie aan modelbouw

Meer dan spelen

Een Reely modelauto of helikopter kopen is meer dan willen spelen. Het is een hobby waarin je ook kunt laten zien hoe kundig je kunt omgaan met een vliegtuig of hoe goed je een boot kunt besturen. Het is testen waar jouw grenzen liggen bij een stunt met een buggy. Het geeft een werkelijk goed gevoel om een helikopter op een moeilijke plek te laten landen. Het is een hobby die plezier biedt, mensen verbindt en ouders en kinderen samen brengt. Dankzij de grote keuze kan iedereen voor een ander model kiezen, waardoor het speelelement wordt vergroot. Op die manier kan Reely bijdragen aan het genieten van modelbouw.

Naar boven