JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

McCrypt professioneel en toch betaalbaar

McCrypt staat voor kwaliteit en professionele prestaties tegen een betaalbare prijs.
De professionele muzikant of Dj haalt met deze hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur de middelen in huis om professionele resultaten neer te zetten tijdens optredens en evenementen. Daarnaast lenen deze producten zich ook uitstekend voor het maken van professionele geluidsopnames en voor gebruik tijdens repetities. Dankzij het uitgebreide assortiment is er voor ieder doeleinde het juiste product tegen een aantrekkelijke prijs.

Hoogwaardige geluidsproducten

Bij het inrichten van een opnamestudio komen hoogwaardige geluidsproducten uitstekend tot hun recht:

Hierdoor is het mogelijk om professionele kwalitatief hoogstaande opnames te maken, maar dankzij de scherpe prijs tegen aanmerkelijk lagere kosten. Ook de inrichting van een repetitieruimte leidt tot professionele resultaten wanneer je kiest voor professionele:

Uiteraard ontbreken ook essentiële muziekinstrumenten zoals keyboards en piano's niet in het ruime assortiment.

Persoonlijke ontwikkeling dj’s

Ook aan de persoonlijke ontwikkeling van Dj's en muzikanten is gedacht in de vorm van uitmuntende producten als gitaarversterkers voor thuisgebruik, hoofdtelefoons en digitale drumkits. Daardoor kun je overal oefenen zonder geluidsoverlast te veroorzaken. Ook bij de geluidsapparatuur voor thuisgebruik zullen de prestaties op het gebied van de geluidskwaliteit je aangenaam verrassen. Hierdoor is het mogelijk op elk gewenst moment te kunnen repeteren zonder gebonden te zijn aan openingstijden en beschikbaarheid van repetitieruimtes. In combinatie met draagbare versterkers en draadloze verbindingen via wifi is het zelfs mogelijk om op elke gewenste locatie te kunnen oefenen.

McCrypt professioneel en toch betaalbaar

Effecten

Naast spectaculaire effecten zoals stroboscopen, lasers en rookmachines zorgen de draaitafels, mengpanelen, hoofdtelefoons, cd-spelers en mp3-spelers voor een betaalbare oplossing voor de professionele Dj, terwijl een hoogwaardige PA-installatie in combinatie met een degelijke boxen set zorg draagt voor uitstekend geluid bij ieder evenement of optreden. Hierbij is er keuze uit verschillende soorten en modellen in diverse prijsklassen waardoor een professioneel resultaat beschikbaar is voor elk budget. Dan maakt het niet uit of het om een buurtfeest gaat of om een professioneel optreden. Er is altijd het juiste product voor het juiste evenement.

Ruim assortiment

Met het ruime assortiment van McCrypt, wat varieert van simpele kabeltesters tot complete licht- en geluidsinstallaties, zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Er is een hoogwaardig kwaliteitsproduct voor elke toepassing. Of het nu gaat om professionele optredens of om apparatuur voor thuis gebruik, McCrypt heeft het. Dankzij de scherpe prijs zijn deze professionele producten beschikbaar voor ieder budget. Dit maakt de kwaliteitsproducten van McCrypt uitermate geschikt voor zowel de startende muzikant of DJ die toch een hoogwaardig resultaat wil neerzetten, maar ook zeer zeker voor de doorgewinterde veteraan. Niet in de laatste plaats zorgt de kwalitatief hoogwaardige geluidsapparatuur voor een betaalbaar alternatief voor de inrichting van professionele repetitieruimtes of opnamestudio's waarmee hoogwaardige resultaten kunnen worden neergezet tegen een aanmerkelijk lagere aanschafprijs zonder aan kwaliteit te hoeven inboeten.

Naar boven