JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Laserliner

Laserliner is een onderdeel van de Duitse firma Umarex, een bedrijf gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaand meetgereedschap.

De apparatuur van Laserliner en Umarex voldoen aan de hoogste nauwkeurigheidseisen en net daarom hebben ook wij het opgenomen in ons assortiment. Daarin bevindt zich onder andere afstandsmeters, laserontvangers en meetlatten van Laserliner tegen dé scherpste prijzen.

Waterpassen

Kijken of alles waterpas is, ook dit valt uiteraard zonder hulpmiddel niet uit te voeren. Geloof trouwens maar niets van allerhande applicaties voor op de smartphone: zelden geven zij een goed resultaat en zelden is de sensor voldoende goed gekalibreerd.

Kies daarom voor een waterpas van goede kwaliteit voor uitstekende meetresultaten.

En nog veel meer ...

Uiteraard hebben we nog veel meer producten opgenomen in ons assortiment. Denk daarbij aan nivelleer-instrumenten (om een gelijk niveau te verkrijgen), testapparatuur (bijvoorbeeld kabelmeters), multimeters, stroomtangen en allerhande toebehoren. Neem een kijkje in ons assortiment en u vindt vast en zeker alles waar u naar op zoek bent.

Waarom kiezen voor de producten van Laserliner?

De vijf redenen die onze klanten het vaakst aanhalen zijn de volgende:

  • U kiest voor meetapparatuur van hoogwaardige kwaliteit
  • Omdat correcte meetresultaten voor u belangrijk zijn
  • Omdat u kiest voor een handelsmerk die de concurrentie al jarenlang vooraf is
  • Omdat u handig wil meten
  • Omdat u kwaliteit apprecieert

Laserafstandsmeters

Ooit al eens zeer precies afstanden moeten opnemen? Dan neemt u een meetlint en noteert u de waarde. Nadien controleer u nogmaals en blijkt dat het enkele millimeters scheelt. Ter controle controleerje u een laatste keer en tot uw verbazing is er weer aan andere waarde.

Logisch ook: zo een meetlint is heel onhandig en onnauwkeurig als het op correcte afstandsmetingen aankomt. Voor een echt correcte meting, particulier of zelfstandige, zal een laserafstandsmeter altijd aangeraden worden.

Laserafstandsmeters zijn er daarbij in alle vormen en prijzen: van tegellasers tot volledig automatische rotatielasers - bij ons vind u wat u zoekt én tegen de beste prijzen.

Meten is weten: (milieu-)meetapparatuur

Naast de verschillende meettoestellen hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan elektronisch meetapparatuur voor allerhande doelstellingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het meten van volgende variabelen, aan de hand van volgende toestellen:

Naar boven