JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Fluke | Professioneel gereedschap voor professioneel werk

Elektrische - en andere processen meten is een specialistisch beroep. Wil je goed kunnen meten, dan heb je het liefst uitstekende apparatuur bij de hand. De apparatuur van Fluke voldoet aan de
hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen.

Fluke gereedschap

Verouderd gereedschap draagt niet bij aan goed werk, maar zal met een beetje pech schade of zelfs nog meer werk veroorzaken. Metingen verrichten hangt samen met rust, een schone werkomgeving, goed gereedschap en veiligheid. Wie aan deze vier voorwaarden voldoet, kan een heel eind komen. Gereedschap van Fluke is dan de beste oplossing

Professionals werken met Fluke

Wie graag snel wil weten wat er fout gaat, werkt met gereedschap van Fluke. Dankzij de uitstekende prestaties die de apparatuur van dit merk levert, worden snel en effectief problemen gelokaliseerd, zodat ze opgelost kunnen worden. Op die manier spaar je niet alleen tijd, maar eveneens apparaten die aangesloten zijn. Een paar voorbeelden:

  • Met de 1664 biedt Fluke een precisieapparaat dat 5 verschillende testen kan uitvoeren. Daardoor wordt snel en uiterst efficiënt een eventuele onderbreking in het proces gevonden.
  • Speciaal voor kabelkanalen, die ook in steeds meer huizen te vinden zijn, is er de 325 Stroomtang, multimeter. Een digitale stroommeettang met AC-TrueRMS-functie.
  • De 805/ES externe trillingssensor helpt om metingen uit te voeren op 'onmogelijke' plekken, waar je normaliter niet kunt komen zonder de hele zaak uit elkaar te halen.
  • De 28 IIEX biedt een akoestisch signaal wanneer iets niet correct aangesloten is, waardoor schade voorkomen kan worden. Hij voldoet aan de IP67 norm, waardoor hij zelfs bij onderdompelen in water blijft functioneren.
  • En dan is er de superieure Networks CIQ-FTKSFP kabeltester, die voor iedere professional of professioneel werkende doe-het-zelver een droom is.

Optimaliseren

Een motor die optimaal loopt, werkt beter en slijt minder. De 438 II Motor- and Power analyzer helpt je de motor te optimaliseren, mocht dat nodig zijn. Hij geeft zicht op het koppel, het toerental en het vermogen. 

En dan is er nog het laatste nieuwtje, de warmtebeeldcamera, waarmee cold- en hotspots in een handomdraai gevonden kunnen worden.

Veiligheid

Wie metingen verricht, weet als geen ander dat veilig werken een voorwaarde is. Dankzij de Fluke producten kan veilig en effectief gewerkt worden. Ze worden over de hele wereld, op velerlei locaties en onder de meest extreme omstandigheden gebruikt. Ze zijn sneller dan andere apparatuur, werken altijd en ondersteunen het onderhoud van kleine- en grote installaties. Plus, of het
een installatietester, een digitale multimeter of een ander product betreft, ze staan bekend om hun eenvoudige bediening en ergonomische vormgeving.