JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Eurochron uurwerken | Kwalitatief en tegen scherpe prijs

Gaat je belangstelling uit naar hoog kwalitatieve uurwerken zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen? Dan is de keuze voor het merk Eurochron eigenlijk heel vanzelfsprekend. Dit exclusieve merk van Conrad is namelijk gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten tijdmechanismes. Omdat in veel van de producten van dit merk een zendergestuurd uurwerk is geplaatst ben je letterlijk altijd volledig bij de tijd. Op hoofdlijnen kunnen we het totaalassortiment verdelen in de volgende categorieën:

Wandklokken van Eurochron

De wandklokken van Eurochron zijn in de meeste gevallen voorzien van een analoge tijdaanduiding. Voor het uurwerk biedt dit merk je overwegend de keus uit een zilverkleurige aluminium behuizing of een witte of zwarte plastic behuizing. Ook de wijzerplaat van de wandklokken is over het algemeen zwart of wit.

De meeste wandklokken van dit merk van Conrad zijn zender-gestuurd. Dit betekent dat ze voorzien zijn van een ontvanger die via radiogolven signalen ontvangt van een atoomklok in Duitsland. Op die manier geeft je wandklok altijd exact de juiste tijd weer en hoef je ook nooit meer zelf de klok te verzetten als in het voor- en najaar de switch tussen zomer- en wintertijd wordt gemaakt.

Naast de wandklokken met een analoge wijzerplaat zijn er ook enkele exemplaren verkrijgbaar met een digitale tijdaanduiding. Deze klokken zijn in dat geval vaak voorzien van extra functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld een weerstation.

 

Eurochron horloges

De al eerder genoemde zendergestuurde techniek die in veel wandklokken van dit merk wordt gebruikt, is ook te vinden in het merendeel van de horloges van dit merk van Conrad. De klokjes zijn in de meeste gevallen voorzien van een analoge tijdaanduiding. Met het oog op het stoere design van de verschillende horloges, kun je gerust stellen dat het merk zich vooral richt op mannelijke gebruikers.

Staande klokken

Op het gebied van staande klokken overheersen juist de digitale exemplaren bij dit merk. Naast een reeks verschillende wekkers, zijn er ook digitale staande klokken verkrijgbaar die je zonder problemen als pronkstuk in je woonkamer kunt plaatsen. Bij deze laatstgenoemde klokken, is op het display meestal meer af te lezen dan alleen de tijd. Dergelijke uurwerken bieden je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om de binnen- en buitentemperatuur te zien en houden je via een draadloze verbinding op de hoogte van de laatste weersverwachtingen.

Onder de categorie staande klokken valt bijvoorbeeld ook de timer van dit merk, die zowel als stopwatch en als countdown timer kan dienen.

Naar boven