JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

eQ-3 voor verantwoord wooncomfort

Al meer dan 30 jaar produceert en innoveert het Duitse eQ-3 oplossingen voor energiezuinig en efficiënt woongemak.

Met digitaal instelbare radiatorthermostaten en andere slimme domotica-ingrepen houd je je energieverbruik in de hand en vertoef je steeds in een aangename omgevingstemperatuur dankzij eenvoudig programmeerbare accessoires.

Besparen en beveiligen

Met een elektronische radiatorthermostaat kun je tot wel 30% besparen op je energiekosten. Het weekprogramma laat een uitgebreide programmering toe tot wel 7 schakeltijden per dag.

Je kunt een draadloos raamcontact plaatsen zodat de temperaturen zich automatisch aanpassen als je de kamers wil luchten. Met een rookmelder op batterijen en ingebouwd noodlicht verzeker je dan weer de veiligheid van jezelf en je huisgenoten. Je laat niets aan het toeval over met de hulp van eQ-3.

  • Rookmelder
  • Draadloos raamcontact
  • Draadloze interface ‘Cube’

eQ-3 bestellen bij Conrad

Als je op zoek bent naar domotica-oplossingen zit je bij Conrad gebeiteld. Met de integratie van draadloze besturingssystemen voor de woning zijn de mogelijkheden eindeloos. Conrad garandeert een goede service en streeft er steeds naar je het beste te bieden wat er op de markt te koop is. De topmerken zijn hier dan ook ruim vertegenwoordigd.

Draadloze controle en bediening

Een draadloze thermostaat die je naar eigen inzicht in de kamer plaatst en radiatorthermostaten die via een app op je smartphone of tablet toegankelijk zijn; het is maar een greep uit het aanbod van eQ-3.

Met een draadloze verwarmingsbesturing set haal je het maximum uit je verwarming met een minimum aan kosten. Deze is eenvoudig te integreren in bestaande schakelseries van verschillende fabrikanten. Het milieu en je portemonnee zullen je dankbaar zijn.

  • Elektronische radiatorthermostaat
  • Draadloze wandthermostaat
  • Eco-schakelaar

Eenvoudige ingrepen voor een significant verschil

Verbeteringen over de hele lijn, dus. Aan de hand van duidelijke gebruiksaanwijzingen is het installeren en instellen van deze slimme toestellen kinderspel.

Op termijn verdienen deze ingrepen zichzelf terug. De verwarminsinstallatie wordt efficiënter gebruikt, wat ook weer een gunstige invloed heeft op de duurzaamheid ervan. Je woning voorzien van deze wooncomfort-bevorderende apparaten is dus een win-win situatie. De fraaie vormgeving krijg je er als een bonus bovenop.

  • Draadloze verwarmingsbesturing set
Naar boven