JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

C-Control biedt de elektro-hobbyist goedkope bouwstenen

Voor vrijwel elke hobby moet u geregeld in de buidel tasten om die uit te kunnen oefenen. Dit geldt zeker als u graag knutselt op het gebied van elektronica en automatisering.

Conrad bewijst echter met het merk C-Control dat u voor goed materiaal geen fortuin uit hoeft te geven om toch volop van uw liefhebberijen te kunnen genieten. Wanneer we een onderverdeling voor dit merk maken, zien we dat de meeste producten in een van de volgende categorieën vallen:

  • bouwpakketten en modules
  • development-kits

Bouwpakketten en modules

Zelf uw ideale elektronische setup maken of toch liever kiezen voor een compleet bouwpakket, zodat u na flink wat uurtjes stevig knutselen bijvoorbeeld opeens een robot door uw huis kunt laten rijden.

Niet alleen van het merk C-Control, maar ook van andere merken heeft Conrad:

In alle gevallen helpen de producten van C-Control u om tot een perfect ontwerp te komen. Het merk is voor wat betreft modules sterk vertegenwoordigd op het gebied van controllers, displays en invoerpanelen.

Daarnaast vindt u in deze productgroep onderdelen waarmee u bijvoorbeeld snel een USB-poort aan uw technische creatie kunt koppelen of digitale gegevens kunt lezen vanaf een SD-kaart.

Development-kits

Onder development-kits komt u tal van producten tegen waar u naar hartenlust mee kunt experimenteren om zo uw kennis op het gebied van elektronica en programmeren te vergroten.

Er zijn diverse combi-sets verkrijgbaar, waar u direct na ontvangst mee aan de slag kunt gaan. Daarnaast kan dit merk van Conrad u ook voorzien van losse onderdelen, waarmee u bijvoorbeeld uw zogenoemde evaluation board gemakkelijk uit kunt breiden en helemaal aan uw persoonlijke wensen aan kunt passen.

Het prettige van standaard combipakketten is dat ze voordeliger zijn dan wanneer u alle onderdelen los aan zou schaffen. Het is daarom verstandig voor de aanschaf goed na te denken waar u de development-kit voor wilt gaan gebruiken. Op basis van die info maakt u vervolgens een keus uit het totaalassortiment van dit merk.

Naar boven