JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

C-Control biedt de elektro-hobbyist goedkope bouwstenen

Voor vrijwel elke hobby moet je geregeld in de buidel tasten om die uit te kunnen oefenen. Dit geldt zeker als je graag knutselt op het gebied van elektronica en automatisering.

Conrad bewijst echter met het merk C-Control dat je voor goed materiaal geen fortuin uit hoeft te geven om toch volop van je liefhebberijen te kunnen genieten. Wanneer we een onderverdeling voor dit merk maken, zien we dat de meeste producten in een van de volgende categorieën vallen:

  • bouwpakketten en modules
  • development-kits

Bouwpakketten en modules

Zelf je ideale elektronische setup maken of toch liever kiezen voor een compleet bouwpakket, zodat je na flink wat uurtjes stevig knutselen bijvoorbeeld opeens een robot door je huis kunt laten rijden.

Niet alleen van het merk C-Control, maar ook van andere merken heeft Conrad:

In alle gevallen helpen de producten van C-Control je om tot een perfect ontwerp te komen. Het merk is voor wat betreft modules sterk vertegenwoordigd op het gebied van controllers, displays en invoerpanelen.

Daarnaast vind je in deze productgroep onderdelen waarmee je bijvoorbeeld snel een USB-poort aan je technische creatie kunt koppelen of digitale gegevens kunt lezen vanaf een SD-kaart.

image

Development-kits

Onder development-kits kom je tal van producten tegen waar je naar hartenlust mee kunt experimenteren om zo je kennis op het gebied van elektronica en programmeren te vergroten.

Er zijn diverse combi-sets verkrijgbaar, waar je direct na ontvangst mee aan de slag kunt gaan. Daarnaast kan dit merk van Conrad je ook voorzien van losse onderdelen, waarmee je bijvoorbeeld je zogenoemde evaluation board gemakkelijk uit kunt breiden en helemaal aan je persoonlijke wensen aan kunt passen.

Het prettige van standaard combipakketten is dat ze voordeliger zijn dan wanneer je alle onderdelen los aan zou schaffen. Het is daarom verstandig voor je aanschaf goed na te denken waar je je development-kit voor wilt gaan gebruiken. Op basis van die info maak je vervolgens een keus uit het totaalassortiment van dit merk.