JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Adafruit

Adafruit | Hardware voor makers en meer

Adafruit Industries is een Amerikaanse producent van elektronische producten. Het ontwerpt en fabriceert in Manhattan verschillende elektronische componenten en gereedschappen. Basis van hun producten is veelal Arduino en Raspberry Pi.

Met de modules van Adafruit bouwt u uw eigen elektronische systemen voor wat voor doeleinde dan ook. Het is de bedoeling van de modules dat u meer leert over elektronica en stap voor stap de collectie kunt uitbreiden om verder te experimenteren en te ontwikkelen.

De basis in elektronische elementen worden geproduceerd en geleverd door dit merk, maar ook kan er gebouwd worden met printplaten en verscheidene controllers voor de ervaren elektronicus. Het zijn producten voor de moderne uitvinders en ontwikkelaars.

Wat is Adafruit?

Dit bedrijf is opgericht door Limor ‘Ladyada’ Fried in de Verenigde Staten. Het ultieme doel was om het nummer één elektronica-platform te worden voor zowel beginners als gevorderden, en bovendien voor elke leeftijd.

Producten worden doordacht ontwikkeld en het bedrijf levert bovendien vele voorbeelden en instructies zodat u thuis alles zelf kan uitproberen. Het merk opereert vandaag de dag vanuit de staat New York en bovendien worden daar de modules en de producten gefabriceerd, getest en wereldwijd geleverd. Zo ook aan Conrad.

De modules
Bij Conrad zijn volop accessoires, losse elementen en modules van het merk Adafruit verkrijgbaar. Zelfs als u op zoek bent naar een starterspakket, dan vindt u deze in het assortiment van Conrad.

Met de producten van Conrad begint u aan een avontuurlijk project en de onderdelen zullen u, vanaf het begin tot de uiteindelijke versie van uw project, uitstekend begeleiden. Ontwerp een nieuwe gadget of een nieuw systeem voor bij u thuis. Met deze producten is een prototype dichterbij dan u denkt.

Conrad biedt een uitgebreid assortiment aan van deze onderdelen en modules.
Veel plezier alvast.

Producten van Adafruit in het assortiment:

  • Starterkits
  • Elementen zoals schakelaars, servomotoren, sensors en de bedrading
  • Uitbreidingsmodules
  • Lege en bewerkbare printplaten
  • Items die als behuizing of opslag dienen voor de elektronica

Waar wacht u nog op? Shop de producten van dit innovatieve bedrijf nu bij
Conrad en voordat u het weet bouwt u ook uw eigen elektronica-systeem.

Naar boven