JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Een boiler is de perfecte oplossing voor warm water

Nog niet elke woning is voorzien van een geiser. Een boiler biedt dan de perfecte oplossing om toch verzekerd te zijn van warm water. 

Voordelen en types boilers

Bij Conrad vindt u de modernste boilers, van het gerenommeerde merk AEG. Voorzie uw woning of andere ruimte van warm water voor een nette prijs. 

Kies overzichtelijk uit de boilers, elk met hun eigen kwaliteiten en technische kwalificaties:

  • Druppelstop
  • Thermostop
  • Met tweegreep temperbatterij

Bestsellers boilers

De boilers uit ons aanbod zijn bestsellers. Ze zijn stuk voor stuk voorzien van energielabel A. 

Boiler AEG Haustechnik 229287 met tweegreep temperbatterij heeft een temperatuurbereik van 35 tot 85 °C en een inhoud van 5 liter. Het is mogelijk deze boiler onder de tafel te monteren, wandmontagebeugels worden meegeleverd. Tevens heeft deze boiler een handige temperatuurbatterij met twee grepen.

Deze kleine boiler heeft een draaiknop met energiebesparende begrenzing voor temperatuurkeuze. Het stroomverbruik in de stand-bymodus bedraagt slechts 0,27 kWh per 24 uur. Hij is voorzien van een corrosiebestendig binnenreservoir van polypropyleen. Wordt geleverd met aansluitkabel van ca. 0,6 m met een geaarde stekker.

Een variant is Boiler AEG Haustechnik 222167 met Druppelstop.
Ook deze heeft een temperatuurbereik van 35 °C - 85 °C en een inhoud van 5 liter. Precies genoeg voor een klusje waarbij warm water benodigd is, een korte douche of de afwas.

Deze kleine DropStop boiler is een open boiler die u heel makkelijk onder een tafel plaatst. Hij druppelt gegarandeerd niet bij het verwarmen. Zo bespaart u drinkwater, stroom en daarmee kosten.

Een goede warmte-isolatie zorgt voor opvallend laag energieverbruik tijdens de stand-bymodus: slechts 0,20 KWh per 24 uur. De temperatuurzekering stelt u naar wens in, zo kan er niets gebeuren als de boiler onbedoeld opwarmt terwijl hij nog geen water bevat.

Deze kleine boiler is uitgerust met een corrosiebestendig binnenreservoir van stevig polypropyleen. Aansluitkabel van ongeveer 0,6 m inclusief geaarde stekker. 

Boiler AEG Haustechnik 222164 Thermostop is de derde in de rij bestsellers. Deze kleine boiler voor 5 liter water en met temperatuurbereik 35 °C - 85 °C heeft als handige karakteristiek de ThermoStop techniek.

Dit ThermoStop-systeem zorgt ervoor dat ongewenste warmtecirculatie wordt voorkomen. Dit gebeurt via de temperatuurbatterij en bespaart u gaandeweg tot wel 0,4 kWh per dag. Verder heeft hij dezelfde kenmerken als de anderekleine bestseller-boilers. Ook deze kleine boiler voor montage onder de tafel wordt geleverd met wandmontage. 

Naar boven