JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Alarmsystemen

Totaaloplossingen of onderdelen voor alarmsystemen

Voel je je voldoende veilig in huis of heb je de behoefte om je bezit en woning te voorzien van een alarminstallatie? Er zijn verschillende types alarmsystemen die geschikt zijn om een woonhuis te voorzien van een veilig en doeltreffend alarm. Uiteraard bieden wij ook een assortiment alarmsystemen die in het bijzonder geschikt zijn voor de beveiliging van grotere panden, kantoren en bedrijven.

Bij het gebruiken van een alarmsysteem is het belangrijk dat het systeem afdoende werkt, maar niet in de weg staat bij de dagelijkse bezigheden in en om de woning. Zo moet een systeem makkelijk in- en uit te schakelen zijn, indien gewenst direct een meldingscentrale kunnen bereiken en potentiële inbrekers
afschrikken

Zo zijn er een aantal factoren die je kunt overwegen alvorens je overgaat tot de aanschaf van een alarmsysteem:

  • Wil je een draadloos aan te leggen alarmsysteem?
  • Hoeveel locaties in het pand moeten worden bewaakt?
  • Heb je behoefte aan camerabewaking?
  • Hoe bestuur je jouw alarmsysteem het liefst?
  • Wil je een alarmsysteem dat een telefoonnummer kan bellen bij gevaar?

Verschillende soorten alarmsystemen

Wij verkopen alarmsystemen van een hoge kwaliteit in alle verschillende prijsklassen. Zo zijn er systemen die een totaaloplossing bieden voor de bewaking van bijvoorbeeld een kantoorpand of woning, met bewegingssensoren, openingsmelders en radiografische alarmering. Kies voor optimaal gebruiksgemak voor een alarmsysteem dat ge(de)activeerd kan worden in gedeeltes. Wees zeker van de veiligheid van je bezit en verblijf met een systeem dat automatisch inbelt wanneer het alarm afgaat.

Uiteraard zijn er ook 'kleinere' maar niet minder doeltreffende oplossingen voor het beveiligen van je woning of bedrijfspand. Zo is het mogelijk om heel eenvoudig een plafondalarm of alarmsensor te installeren. Deze sensoren zijn verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs en verhogen je gevoel van veiligheid in huis.

Praktische alarmsystemen

Verlaat je voor langere tijd je woning om bijvoorbeeld op vakantie te gaan? Maak dan gebruik van simpele middelen waarmee je inbrekers op afstand houdt. Voorbeelden van dergelijke artikelen zijn tv-simulators (waardoor het lijkt of je thuis bent en de televisie aan hebt staan), een lamp voor binnen of buiten met sensor, of een deur- of raamalarm met een luide sirene die afgaat bij inbraak.

Het is al mogelijk om voor een kleine bedrag je woning optimaal te beveiligen tegen inbraak en vernieling. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment
alarmsystemen en voel je goed over de beveiliging van je eigendommen.

Naar boven