JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

De beste afzuigbesturingen bij Conrad

Houd uw ruimte veilig en schoon met een afzuigbesturing. Bij het gebruik van afzuigkappen of afvoerventilatoren worden soms rook of andere emissies van schoorstenen, gasapparaten en ovens terug de kamer in gezogen.

Kooldioxide- en koolmonoxidegassen zijn weliswaar onzichtbaar en geurloos, maar daarom niet minder giftig. Daarom wordt vaak nog ouderwets het openzetten van een raam geadviseerd als er open vuur wordt gebruikt. Onze afzuigbesturing systemen nemen deze belangrijke taak als bewaker van frisse lucht makkelijk en veilig over. 

Conrad verkoopt vooraanstaande merken afzuigbesturing zoals Protector, Schabus, Sygonix, Wallair en WinFlip. Prima merken met uitstekende technische kwalificaties. 

Voordelen en types afzuigbesturing

Bespaar energie en houd de luchtkwaliteit op orde in uw ruimte. Bij Conrad vindt u een mooi assortiment afzuigbesturingen en ventilatiesystemen. Ook diverse toebehoren zijn in de webshop te verkrijgen.
Bent u op zoek naar een draadloze afzuigingsbesturing of een digitale automatische raamsluiter? Of een goede (afstands) afzuigschakelaar stekker? 

Bij Conrad kiest u uit verschillende types en kenmerken afzuigbesturing:

  • Vermogen: van 3 W tot 2200 W
  • Met of zonder mechanische ompoolbeveiliging
  • Met of zonder DVGW-keurmerk

Aanbieding afzuigbesturing

In de aanbieding is de Protector Universele ventilatiesturing met 2200 W/ 230 V. 
Deze schakelt apparaten aan of uit, naar keuze bij geopende of gesloten deuren of ramen.

Hij bespaart energiekosten, is voorzien van een kinderveiligheid en kan direct worden aangesloten. Geschikt voor schakelcontact normaal open en normaal gesloten. Dit is een ideaal apparaat voor airco-installaties, warmteventilatoren en andere ventilatoren.

Hij geeft pas stroom voor de ventilator vrij, als het raam of de deur gesloten is. Ook uitstekend te gebruiken bij rolpoorten of als signaalinrichting: hij informeert u over open ramen of deuren. Deze ventilatiebesturing wordt geleverd inclusief 6 meter sensorleiding met magneetcontact.

Bestseller afzuigbesturing

De absolute bestseller onder de afzuigbesturingen bij Conrad is de Digitale WinFlip Automatische raamsluiter. Hij kent een openingsduur van 1 minuut tot 10 uur en heeft een nachtmodus.

Verder is hij voorzien van een temperatuursensor met Opri-Air functie en is hij makkelijk te monteren. Deze besturing bewaakt het afkoelen van de kamer in de nachtelijke uren.

Hij is uitgerust met een automatische omschakeling tussen winter-en zomertijd en omgekeerd. De traploos instelbare sluitbeweging maakt hem eenvoudig te bedienen en hij heeft een hoge sluitkracht van meer dan 100 kg.

Deze bestseller werkt op batterijen, uiteraard ook te bestellen via Conrad. Bestel nu de bijbehorende CR 2450 knoopcel. 

Naar boven