DIGITAAL ONDERWIJS:
IN HET KLASLOKAAL

in de klas zijn de tafels natuurlijk uit elkaar geplaatst zodat elke leerling op 1,5 meter afstand zit. Iedereen probeert zo min mogelijk direct contact te hebben. En toch werken de lessen perfect. Met hoogwaardige notebooks, projectoren en de bijbehorende systemen is dit geen probleem.

Met onze apparatuur kunnen uw klaslokalen ook worden aangepast aan de huidige behoeften.

 

Inrichting

Of het nu gaat om professionele presentatietechniek of digitale eindapparatuur, bij ons kunt u de apparatuur voor het digitaliseren van uw onderwijsinstelling snel, eenvoudig en volledig uit één hand aanschaffen.

✔ Beamers ✔ Tablets ✔ Computers ✔ Monitoren
✔ Toetsenborden en muzien ✔ Tekentablets ✔ Digital signage

 
 

Monitoring van temperatuur, CO2 en luchtkwaliteit

Uit tal van onderzoeken blijkt dat de meeste mensen geen idee hebben wanneer en hoe vaak ze de ramen moeten openen om de CO2-concentratie onder de grenswaarde te houden. Daarnaast zou bewezen kunnen worden dat het coronavirus zich minder snel verspreidt als er hogere luchtvochtigheid en hogere temperaturen in het gebied zijn. Bovendien heeft de slechte luchtkwaliteit een negatief effect op het concentratievermogen van de schoolkinderen en uiteindelijk op hun welzijn. Daarom worden frequente CO2-metingen in gesloten binnenruimtes aanbevolen. De sensoren van het Netatmo draadloze weerstation meten nauwkeurig de luchtkwaliteit en de slimme gloeilampen van WiZ signaleren de actuele situatie met bijpassende gekleurde verlichting. Een aanvullende melding, bijv. via e-mail of sms zodat leerkrachten of verzorgers geïnformeerd kunnen worden. Het Conrad Connect IoT-platform stelt deze verschillende slimme apparaten van verschillende fabrikanten in staat om samen te werken.

✔ WiZ ✔ Netatmo

 
 

Laad- en beheersystemen voor notebooks en tablets

De nieuw aangeschafte eindapparaten zoals notebooks en tablets moeten veilig worden opgeborgen en opgeladen zijn zodra u ze nodig heeft. U kunt beide bereiken met onze mobiele laad- en beheersystemen. Veilig vergrendeld, automatisch opgeladen en gemakkelijk te vervoeren van klaslokaal naar klaslokaal.

✔ Laptop- en tablets laadstations

 
 

Bescherm uzelf en uw studenten

De verspreiding van coronavirussen via aerosolen is het grootst in gesloten ruimtes. De kans op besmetting met Covid-19 tijdens de les is dan ook immens. Binnen de klas is het vooral belangrijk om afstand te houden, hygiëne en beschermende maatregelen evenals goede ventilatie. De Federale Milieuagentschap stelt daarom voor om als hulpmiddel CO2-sensoren of CO2-meetapparatuur in elk klaslokaal te installeren. Met onze producten beschermt u zichzelf en uw studenten.

✔ Gasmelders ✔ Kooldioxidemeter ✔ Mondkapjes

 

Misschien interessant voor u?

Met cAPPito kunnen lessen digitaal worden ontworpen op scholen, zelfs zonder digitale infrastructuur. De minicomputer bouwt zijn eigen netwerk op waarin de leerlingen b.v. kunnen inbellen met hun eigen smartphones. De docenten loggen ook in met hun apparaat en kunnen het cAPPito-netwerk gebruiken om presentaties te laten zien, tests uit te voeren en huiswerk te verdelen, allemaal zonder enige extra IT-infrastructuur. Hetzelfde materiaal kan dankzij het digitale formulier ook gebruikt worden voor de leerlingen die les volgen vanuit bijv. huis.

Conrad Connect stelt u in staat om slimme apparaten, apps en services tussen fabrikanten in één enkel platform te verbinden en ze te automatiseren via intelligente projecten.
Het doel van Conrad Connect: het leven van gebruikers op alle gebieden gemakkelijker maken!

Netatmo maakt boeiende en intelligente items die intuïtief communiceren met hun gebruikers om het comfort en de veiligheid thuis te verbeteren.
Ontdek hoe Netatmo-apparaten ook op uw school een grote meerwaarde kunnen bieden.