binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/kerstverlichting-versiering/kerstverlichting-header-v3png/kerstverlichting-header-v3png/hippogallery:original
Kerstverlichting & -versiering

Producten

Kerstverlichting en kerstdecoratie

Op zoek naar kerstverlichting? Op deze pagina vindt u een totaaloverzicht van lichtslangen tot aan kerstboomverlichting. Toch liever kerstverlichting met een “smart” tintje? Bekijk dan onze unieke snoerloze kerstverlichting, bedienbaar via afstandsbediening! Bent u voor uw onderneming op zoek naar passende verlichting? Bekijk dan onze aantrekkelijke staffelkortingen. Ook voor grote aantallen bent u bij Conrad.nl aan het juiste adres.

Assortiment kerstverlichting

Nederland ziet er gezellig uit met de feestdagen, als alle huizen verlicht en alle bedrijfspanden versierd zijn. Conrad helpt daar graag aan mee! Daarom hebben wij speciaal voor de donkere dagen voor kerst een themashop met kerstverlichting en kerstdecoratie geopend. Vol ideeën voor creatieve geesten die er een prachtige kerstversiering van willen maken.

Hieronder hebben we het één en ander onderverdeeld in de volgende rubrieken:

Kerstverlichting – voor licht in de duisternis

Of u uw kerstboom nu wilt versieren met de klassieke kaarslamp of dat u liever kiest voor een LED-lichtketting: met het binnen- en buitenassortiment van Conrad vindt u voor elke toepassing de juiste oplossing. Bekijk bijvoorbeeld eens onze lichtgordijnen, lichtkettingen en lichtnetten voor aan uw gevel of balkon.

Kerstdecoratie – voor binnen en buiten

Kerstverlichting zorgt voor een prachtige sfeer, maar kerstdecoratie maakt het helemaal af. Zo vindt u hier sterren die u voor uw ramen kunt hangen of rendieren met slee voor in de voortuin. Laat uw fantasie de vrije loop!

Tafelhaarden – meer sfeer op tafel

Heeft u geen open haard of kachel in huis? Geen nood, dan zet u er gewoon eentje op tafel. Geniet van de vlammen en droom lekker weg (niet te ver, het blijft vuur!) Dankzij de residu-vrije verbranding van bio-ethanol zijn deze tafelhaarden geschikt voor binnen- en buitenshuis gebruik .

De voordelen van Conrad:

  • De juiste verlichting voor uw project 
  • Scherpe prijzen bij grote én kleine aanvragen 
  • Persoonlijke ondersteuning bij uw projectaanvragen 
  • Direct contact met één van onze accountmanagers (tel.: 088 42 85 490)

LED-kaarsen – veilig kaarslicht

Met LED-kaarsen heeft u de voordelen van een gewone kaars, maar niet de nadelen. Zo behoort rook, roet en brandgevaar tot het verleden. En ze gaan langer, veel langer mee.

LED-strips – flexibele verlichting

LED-strips bieden een veelzijdigheid aan verlichtingsmogelijkheden. De flexibele LED-strips zijn op allerlei manieren toepasbaar. Een bijkomend voordeel is dat ze geen warmte afgeven, zo kunt u ze ook gebruiken bij materiaal dat gevoelig is voor ontbranding zodra het met warmte in aanraking komt.

Kerststalmateriaal

Met kerst wordt in Nederland de geboorte van Jezus gevierd. En daar hoort natuurlijk de kerststal bij. Van de kleinste kerststal tot de meest uitgebreide geboorteplek van de kleine Jezus, hier vindt u allerlei toebehoren om uw kerststal naar eigen wens uit te breiden.

Stekkerdozen en toebehoren

Uw kerstverlichting moet niet alleen mooi, maar ook betrouwbaar zijn. Zorg er daarom altijd voor dat u alles veilig aansluit! En buitenshuis is het belangrijk dat de installatie geschikt is om bepaalde weersomstandigheden te trotseren. Daarom hebben wij alles voor de perfecte installatie, voor binnen en buiten. Zo houdt u bijvoorbeeld met een tijdschakelklok niet alleen de bedrijfsuren maar ook de stroomkosten van uw kerstverlichting goed in de hand.

Reservelampjes

De gloeilampjes van uw oude lichtkettingen en kerstboomlampjes gaan natuurlijk niet een leven lang mee. Gelukkig hebben wij reservelampjes om uw verlichting weer helemaal compleet te maken.