binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/insectenbestrijding/banner-wespjpg/banner-wespjpg/hippogallery:original
Insectenbestrijding: vang of verjaag ongewenste insecten

Wespen bestrijden

Er is een flinke wespenplaag op komst, zo zijn de voorspellingen. En om gewoon ongestoord buiten te kunnen blijven zitten, is het verstandig om voorzorgsmaterialen te nemen en de wespen te bestrijden. Vang eenvoudig en snel wespen met deze handige wespenvallen!

Niet-dodelijke bestrijding

Wilt u geen last hebben van wespen, vliegen en muggen maar u wilt ze niet doden? Kies dan voor een niet-dodelijke, insectvriendelijke manier van bestrijding d.m.v. een insectenverschrikker of een insectenverjager. Op die manier zijn u én de insecten blij!

(Fruit)vlieg vangers

Het wemelt van de fruitvliegjes en de vliegen. Erg vervelend en frustrerend! Met een (fruit)vliegenvanger maakt u een eind aan dit bekende probleem. U kunt hiervoor de een vliegenlamp gebruiken, maar we hebben ook artikelen die geen stroom nodig hebben. Handig als u niet direct een stopcontact in de buurt heeft!

Insectenlampen voor vliegen, muggen en wespen

Insectenlampen zijn erg effectief bij het bestrijden van insecten: vliegen, muggen, wespen en veel meer vliegende insecten. De insecten worden aangetrokken door het licht en worden daarna d.m.v. electriciteit of kleeffolie gevangen. Sluit de insectenlamp aan op het lichtnet en u bent klaar!

Vliegengaas & vliegenhorren

Als u geen vliegende insecten in de woon- of slaapkamer wenst, dan doet u er goed aan uw ramen en deuren te voorzien van vliegengaas of een vliegenhor. Deze bieden wij in elk formaat en zijn geschikt voor zowel ramen als deuren. Alle vliegenhorren zijn van het bekende kwaliteitsmerk Tesa, zodat u gegarandeerd kwaliteit in huis haalt. 

Wespen, vliegen en muggen bestrijden

Wespen bestrijden

Enkele weken geleden werd al bekend dat het aantal wespennesten in Nederland dit jaar flink hoger is dan de afgelopen jaren. Wespenbestrijders kunnen het werk niet aan en nu de zomer vordert, wordt de overlast van wespen steeds groter. Tijd dus om in te grijpen! Het verwijderen van wespennesten vereist een specifieke aanpak, maar het verminderen van de overlast van wespen (maar ook van muggen en vliegen), kunt u prima zelf. Dit kan met de bekende vliegenlamp, die ook uitstekend geschikt is voor wespen, maar ook met de specieke wespenbestrijdingsproducten die u op deze pagina vindt, zoals een wespenval of een niet-dodelijke insectenvanger.  

Muggen & vliegen verjagen

U kunt muggen en vliegen vangen, maar u kunt ze ook verjagen. Dit gaat d.m.v. lucht (ventilator) of door ultrasoon geluid. Dit ultrasone geluid is niet schadelijk voor u of uw huisdier en is dus veilig in gebruik. Wilt u de muggen of vliegen vangen, gebruik dan een insectenvanger die geschikt is voor uw ruimte. Bedenk ook of u de vanger buiten of binnen wilt gaan gebruiken. In ieder geval redenen genoeg om u eens goed te verdiepen in het assortiment insectenbestrijding.

Bekijk alle insectenverdelgers >>