Finder

Finder, switch to the future

Op het gebied van automatisering biedt Finder niet alleen beschermingsrelais, maar ook printrelais, industriële relais, tijdrelais, interfacerelais en nog veel meer. Ook op het gebied van schakelkast apparatuur is Finder in ons assortiment ruim vertegenwoordigd. 

 

De Finder MasterIN met push-in technologie

Voor het sneller aansluiten van interface-relais heeft Finder de push-in technologie ontwikkeld. Daarbij zijn ze, in vergelijking met de schroefklemmen, beter bestand tegen bewegingen en trillingen. De MasterIN biedt een breed scala aan toepassingen, zoals in de industriële automatisering en in schakelkasten. Deze typen interface-relais worden aangeduid met de letter "P" in de artikelcode.

Bekijk alles van Finder

Finder
 

Finder schakelkast apparatuur

Schakelkast apparatuur

Schakelkast apparatuur

Finder biedt een breed scala aan producten voor de schakelkasten. Niet alleen apparatuur, maar ook separate componenten die nodig zijn om een schakelkast optimaal in te richten en te laten functioneren. Hieronder vindt u een greep uit de producten.

Bekijk alle Finder schakelkast apparatuur

 

Finder relais

relais

Relais

Finder biedt tientallen soorten relais voor industrieel gebruik. In ons assortiment vindt u meer dan 1000 van deze relais. Denk bijvoorbeeld aan industriële relais, tijdrelais, interfacerelais, printrelais en veel meer. Hieronder een kleine greep uit het assortiment relais van Finder.

Alle Finder relais

Accessoires van Eaton

Elektro installatie

Elektro installatie

Voor uw elektro installatie vindt u tal van producten van Finder waar u mee aan de slag kunt. Opbouw apparatuur om uw installatie mee te completeren.

Finder elektro installatie