binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/eaton-1280x200-px-2018jpg/eaton-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Bestsellers Eaton

Eaton, specialist in signaaltechniek

Eaton is een specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van producten voor signaaltechniek, zoals producten voor akoestische signalering en producten voor optische signalering. Heb jij ook goede signalering nodig, bijvoorbeeld voor in je auto of voor op een werkterrein? Dan koop je jouw signaaltechniek van Eaton gemakkelijk online bij Conrad. 

Het aanbod Eaton signaaltechniek van Conrad

Onder het productaanbod van Eaton signaaltechniek vallen verschillende productcategorieën. Zo verkoopt Conrad de volgende producten op deze website:

  • Akoestische signalering

  • Optische signalering

  • Signaalzuil

  • Signalering-accessoires

Akoestische signalering

Akoestische signalering is signalering die werkt op geluid. Door akoestische signalering te plaatsen, kunt u mensen waarschuwen door middel van akoestische tonen en alarmen. De akoestische signaleringsproducten van Conrad produceren altijd een geluidsontwikkeling van 100 Decibel, maar de geluiden die door de akoestische signalering producten worden geproduceerd, verschillen per product. 

Optische signalering

Als u iemand niet wilt waarschuwen met geluid maar met licht, dan kiest u voor optische signaleringsproducten. Dit zijn signaaltechnieken die niet op geluid werken, maar felle lichten uitstoten om mensen te waarschuwen. Onder het productaanbod van optische signalering van Conrad vallen tientallen verschillende producten, die onder andere van elkaar verschillen op het gebied van omvang en kleur. 

Signalering-accessoires

Heeft u geen volledig product nodig op het gebied van signaaltechniek, maar heeft u slechts enkele accessoires nodig om uw huidige product voor signalering weer goed te kunnen gebruiken? Dan koopt u simpelweg één of meerdere signalering-accessoires bij Conrad. In dit geval hoeft u geen nieuw product te bestellen, maar bestelt u slechts enkele onderdelen.