binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/digitus-1280x200-px-2018jpg/digitus-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Uitgelichte artikelen

Digitus, voor verbindingen van hoge kwaliteit

Netwerken zijn belangrijk in de huidige samenleving en dan hebben we het niet over persoonlijke of sociale netwerken, maar over technische netwerken. De technologie maakt het mogelijk om steeds meer apparatuur met elkaar te koppelen en met elkaar te laten communiceren. Laptops, tv's, computers, beamers en stereo installaties om maar eens wat op te noemen. Om alle apparatuur met elkaar te verbinden kan je niet zonder de juiste aansluitkabels. Digitus produceert al meer dan twintig jaar switches, splitters, converters, extenders, kabels en een groot assortiment toebehoren voor het aanleggen en onderhouden van professionele netwerken. Het merk staat internationaal bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten.

Groot assortiment netwerkproducten voor vakman en consument

Niet alleen de professionele markt profiteert van het vakmanschap van dit Duitse kwaliteitsmerk, ook de consumenten kunnen hier terecht, voor bijvoorbeeld een USB-kabel voor een smart phone of een HDMI-kabel om de computer met de tv te verbinden.

Het brede productenpakket netewerkproducten omvat onder andere:

Zelfs een doodgewone gewone voedingskabel met geaarde stekker voor aansluiting van een pc-randapparatuur op het lichtnet ontbreekt niet in het assortiment.

Handige oplossingen voor bij u thuis

Digitus heeft praktische oplossingen voor alledaagse problemen. Zo is er de handige HDMI-adapter, waarbij de bus onder een hoek van 90 graden is gebogen met de HDMI-stekker. Handig bij ruimtegebrek, maar het voorkomt tevens dat kabels onnodig worden geknikt en daardoor beschadigen. Met een USB-LAN-netwerkadapter kunt u snel even uw laptop op het netwerk aansluiten of op een extern internetmodem. Ook handig als de ethernetkaart van de computer problemen heeft. Met deze voordelige plug-and-play-adapter bent u snel uit de problemen, zonder dat u de pc moet openmaken om de ethernetkaart te vervangen.

Kwaliteit duurt het langst...

Digitus heeft internationaal een goede reputatie opgebouwd vanwege de eerlijke prijs-kwaliteitverhouding van haar producten. De producten van het merk voldoen aan de geldende internationale standaarden. Bij het merk zelf zegt men dat zij er zijn voor de professional, technologie liefhebbers, computer freaks, ontwikkelaars en uitvinders. Er wordt wel eens gezegd: “Als Digitus het niet kan verbinden, dan is het (nog) niet mogelijk”.