binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/digitus/banner-lp-1280x250.png/banner-lp-1280x250.png/hippogallery:original

Netwerk toebehoren

Huidige IT-trends zoals cloud computing, Internet of Things en wereldwijde digitalisering stellen steeds hogere eisen aan moderne netwerktechnologie. DIGITUS® biedt individueel op maat gemaakte oplossingen voor alles op het gebied van netwerktechnologie. Ons assortiment omvat producten van de koper aansluit technologie, het bereik van de glasvezelverbindingen tot hoogwaardige industriële componenten.

Netwerk technologie
 
Categorieën
 
Netwerk & installatiekabels

Netwerk- en installatiekabels

De grote bandbreedtes van de hedendaagse netwerken en de vereiste betrouwbaarheid, vereisen datakabels in gebouwen die voldoen aan alle technische regels van gestructureerde bekabeling. De geavanceerde productietechnologie van DIGITUS®-producten zorgt voor naleving van deze vereisten en staat voor de hoogste kwaliteit. Erkende testlaboratoria certificeren de kwaliteit van onze producten.

 
Categorieën
 

Netwerk- en serverbehuizing

Volledig doordacht, snel geïntegreerd en eenvoudig te monteren. Dit onderscheidt de DIGITUS®-netwerkkasten.

We bieden schaalbare oplossingen van de compacte 10-inch vloerverdeler en de standaard netwerkkast, tot het complexe en volledig op maat gemaakte 19-inch datacentersysteem.

Netwerk- en serverbehuizing
 
Categorieën
 
Computer kabels

Computerkabels

In de sector computer- en consumentenelektronica vindt u grotendeels gestandaardiseerde apparaat interfaces. DIGITUS® biedt het complete assortiment, van aansluitkabels in plastic verpakkingen die kunnen worden verzonden tot een professionele videokabel in een verkoop geoptimaliseerde retailverpakking.

 
Categorieën
 

Computer componenten

Een modern ontworpen werkplek vereist ergonomische computeraccessoires. DIGITUS® biedt tal van slimme oplossingen voor de werkplek. Onze monitorhouders en werkstation upgrades verbeteren de ergonomie voor een gezonder gebruik van uw apparatuur. Moderne mobiele apparaten zoals notebooks of tablets kunt u aansluiten en opladen met de DIGITUS® USB Type C dockingstations en adapters.

Computer componenten
 
Categorieën
 
Video oplossingen

Video oplossingen

Digital signage producten van DIGITUS® kunnen worden gebruikt om digitale informatie, reclameboodschappen of infotainment centraal, snel en effectief over te dragen.

Bij ons vindt u de perfecte oplossing voor uw vereisten voor audio- en videotransmissietechnologie.

 
Categorieën
 

Monitor-, TV- en AV-adapter

AV switches en splitters

Monitorstandaards

Netwerk toebehoren

Netwerk componenten

PC kabels, adapters en hubs

Kabels