De toekomst: de digitale school

Onze kinderen zijn blij dat ze weer naar school kunnen. Is dat niet wat veel leraren wilden? Om dat zo te laten blijven, moet elke school zich aanpassen aan de huidige omstandigheden en goed worden uitgerust. Het is duidelijk dat digitalisering in alle schooltypen en cijfers moet plaatsvinden. De focus varieert afhankelijk van de leeftijd en het type onderwijsinstelling. Met verschillende subsidies en financiële maatregelen, probeert de overheid digitaal onderwijs op scholen actief te promoten. Om deze visie te realiseren, ondersteunt Conrad Electronic scholen met passende diensten en een uitgebreid speciaal aanbod.

In de komende weken zullen we u kennis laten maken met de verschillende lokalen in elke school, samen met de perfecte apparatuur en uitgebreide diensten om u te ondersteunen bij de uitdaging van digitaal lesgeven.

Klaslokaal

Of het nu gaat om professionele presentatietechnologie of digitale eindapparatuur, bij ons kunt u de apparatuur voor het eenvoudig, snel en volledig digitaliseren van uw klaslokaal uit één hand aanschaffen. Met ons aanbod aan technische innovaties en oplossingen, speciaal afgestemd op scholen en universiteiten, brengen we digitaal onderwijs een stap vooruit.

Meer lezen ›

STEM onderwijs

Dankzij speciaal voor het onderwijs ontwikkelde materialen kan aan de hand van kleine projecten de praktische relevantie van wiskunde, natuurkunde en natuurwetenschappen worden aangetoond. We hebben een reeks bouwpakketten, robotkits, experimentkits en ontwikkelingskits voor de STEM-kamer op je school.

Meer lezen ›

 

Praktijkonderwijs

Handgereedschap afgestemd op de uit te voeren taken zorgen voor een snelle voortgang, besparen energie en voorkomen ongevallen. Voor studenten zijn dit aspecten die plezier brengen in de praktijklessen. Met merkproducten van hoge kwaliteit vertrouwt de school ook op robuust, duurzaam en veilig gereedschap. Bij Conrad vindt u de perfecte selectie voor elke soort praktijkles.

Meer lezen ›

 

Afdeling facility

Bij Conrad vindt u niet alleen de perfecte apparatuur, maar ook diensten die het werk van de facilitair manager vergemakkelijken.

Meer lezen ›

 

Makerspace

De Makerspace: een ruimte vol mogelijkheden!.

We ondersteunen je graag met de juiste technologie bij het inrichten van je makerspace.

Meer lezen ›