Nu de scholen weer langzaam open gaan, willen we u, maar vooral uw leerlingen, inspireren met uitdagende bouwpakketten en creatieve/technische lessen met 3D. Voor elke leeftijd en zowel voor het PO als VO bieden wij complete pakketten waarmee u uw lessen kunt vullen.

Daag uw leerlingen uit op het gebied van creativiteit, techniek, oplossingsgericht denken en constructie!

 
 

Leer en bouw met Lego en Fishertechnic

Lego is er niet alleen voor de hobby, ook voor educatieve doeleingen is Lego ontzettend geschikt. Iets bedenken, uittekenen, bouwen en vervolgens ervaren of het technisch mogelijk is.
Hoe werkt de techniek van Lego en Fishertechnic? Hoe zit de constructie van de Eiffeltoren in elkaar? Leer en creëer.

 
 

 

Artikelen

 

Ontdek en experimenteer met technische bouwpakketten

Hoe werkt een robot? Wat is de basis van programmeren? Hoe stuur ik sensoren aan en wat laat ik ze doen?
Met technische bouwpakketten komen deze vragen aan bod én meer. Speciaal voor technische en digitale lessen bieden wij een uitgebreid assortiment uitdagende technische bouwpakketten voor verschillende leeftijden en in diverse moeilijkheidsgraden.

 
 

Artikelen

 

Ontwerp en creëer in 3D

Een ontwerp uittekenen, een functioneel product bedenken en dat daadwerkelijk tot leven laten komen, hoe gaaf is dat? Met een 3D-pen komen creaties tot leven en met een 3D-printer is er nóg meer mogelijk!
3D-printers zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, en daarom doen ze ook steeds meer de intrede op school. Laat leerlingen experimenteren en de verschillende mogelijkheden ontdekken.

 
 

Artikelen