binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/c-control-1280x200-px-2018jpg/c-control-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Uitgelichte artikelen

Microcontrollersystemen van C-Control

Onder het merk C-Control biedt Conrad al jaren verschillende microcontrollersystemen met een uitgebreide keuze aan accessoires. Dit alles in absolute topkwaliteit voor een bijzonder scherpe prijs. Met C-Control Pro is een volledig nieuwe systeemgeneratie op de markt gezet.

  • Microcontrollersystemen met brede keuze aan accessoires
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle projectrealisering gegarandeerd

Development tools

C-Control biedt in de categorie development tools een breed scala aan

Bekijk het assortiment van C-Control >

 

Educatieve bouwpakketten

Voor het onderwijs, of voor de hobbyist biedt C-Control een aantal uitdagende bouwpakketten:

Bekijk het assortiment van C-Control >

Automatisering

Behalve development tools en educatieve bouwpakketten, biedt C-Control u onder dit merk de GX155 GSM-module met als functie alarmeren en schakelen. Dit product is ideaal voor een verscheidenheid aan toepassingen. Na installatie in schakelkasten kunnen 230 V-verbruikers direct worden geschakeld en bewaakt met het product, zowel thuis als in de industriële sector. Er zijn drie 230 V AC-relais en drie 230 V-schakelingangen beschikbaar. Met de twee laagspanningsschakel ingangen kunnen maximaal vijf spanningen worden gecontroleerd. Bovendien is het mogelijk om een ​​onderhoudsintervalteller te configureren, die na een bepaald aantal activerings- of bedrijfsuren een alarm kan genereren.

Voor clubs of bedrijven heeft het product een telefoonlijst met 50 vermeldingen, die ook in 5 groepen kunnen worden verdeeld. Elke groep kan worden geprogrammeerd om "NEWS-Letter" SMS te ontvangen, om een ​​uitgang (INCALL) te schakelen of om alarmmeldingen te ontvangen. De gehele configuratie kan worden uitgevoerd via sms, waar u ook bent. Als alternatief is het apparaat handig geconfigureerd via USB.

Bekijk het assortiment van C-Control >