binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpreventieweken/brandpreventiewekenjpg/brandpreventiewekenjpg/hippogallery:original
Brandpreventieweken

Zorg voor veiligheid in huis

Brandpreventieweken oktober 2018

Oktober staat in het teken van de Nationale Brandpreventieweken. De temperaturen gaan omlaag, kachels, droogtrommels en elektrische dekens gaan vaker aan en we brengen met z'n allen veel meer tijd in huis door. Dit betekent automatisch dat het risico op brand (en koolmonoxidevergiftiging) een stuk groter is. 

Dit jaar ligt de focus op jonge ouders en heeft de campagne als thema "Hé doe de deur dicht".  Jonge ouders gebruiken relatief meer elektrische apparaten en laten vaker (slaap)kamerdeuren open om hun kinderen te kunnen horen. Dit vergroot het risico op brand en snelle rookverspreiding. Uiteraard geldt dit ook voor andere doelgroepen.

Kijk voor meer informatie over de landelijke campagne op www.brandpreventieweek.nl >>

Hieronder vindt u artikelen die de veiligheid van u (en uw gezin) vergroten. Wekelijks zetten we een brandpreventie-artikel in de spotlight. Deze week is dat de Renkforce koppelbare rookmelder, die als aanrader uit de test van de Consumentenbond (okt 2018) kwam.

In de spotlight

Deze week in de spotlight de draadloze Renkforce koppelbare set van 3 rookmelders. U betaalt er 2 en ontvangt de 3e gratis. Alleen bij Conrad verkrijgbaar!
Deze rookmelder kwam recentelijk bij de Consumentenbond als "aanrader" uit de bus. Lees de test met verschillende rookmelders >>

Brandpreventieboxen

Voordeelsets met een complete brandpreventiekit zoals onder andere rookmelders, een koolmonoxidemelder en blusdeken. 

Rookmelders & hittemelders

Hieronder vindt u een greep uit onze rookmelders en hittemelders.

Koolmonoxidemelders & gasmelders

Hieronder vindt u een greep uit onze koolmonoxide- en gasmelders.