binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/renkforce-1280x200-px-2018jpg/renkforce-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Bestsellers Renkforce

Renkforce, hét brede merk voor apparatuur en onderdelen

Of u nu op zoek bent naar een wekker, een studio microfoon of een Bluetooth luidspreker; het is beslist de moeite waard om te kijken wat Renkforce allemaal te bieden heeft. Maar daarmee houdt het niet op. HD-bewaarkoffers, netwerkverlengkabels, een koffiezetapparaat of een magnetron: Renkforce is een merk die een heel brede lading dekt. 

Renkforce is een eigen merk van Conrad. Wat kwaliteit betreft kunt u dus volledig op Renkforce vertrouwen. Of u nu een party wilt opleuken met een rookmachine of u wilt uw tv-aanbod uitbreiden met een satellietontvanger, de vraag kan niet exotisch genoeg zijn. Behalve audiovisuele apparatuur biedt Conrad onder het merk Renkforce ook LED-monitoren, LCD-monitoren, pendellampen, wereldstekker en luchtreinigers. Om van de professionele 3D-printers nog maar niet te spreken. Laat u verrassen door de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding! 

Audiovisuele apparatuur van Renkforce

Of u nu op zoek bent naar speakers voor buiten, HiFi luidsprekers, muziekinstrumenten, verlichting of gaming accessoires, Renkforce biedt de oplossing. Elk feest wordt onvergetelijk met passende feestverlichting, goede dj apparatuur, bellenblaas- of rookmachines en speakers die het geluid kristalhelder verspreiden. Renkforce staat niet alleen garant voor kwaliteit, maar ook voor een uitstekende concurrerende prijs.

Apparatuur die uw leven comfortabeler maken

Een goede omgevingsconditie is erg belangrijk. Schone lucht, de juiste temperatuur, een goede luchtvochtigheid. Allemaal factoren die van invloed zijn op de gezondheid en het leef- en werkplezier. Wilt u de luchtkwaliteit verbeteren? Stofdelen en vervelende luchtjes verwijdert u met de ionisator en vocht en schimmels bestrijdt u met de luchtontvochtiger.
Renkforce biedt ook een breed scala aan elektrische apparatuur die uw omgeving smart maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slimme stekkers, draadloze installatie-systemen, alarmsystemen, tijdschakelklokken en dompelpompen.

3D printers van Renkforce

3D printing is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, op scholen en ook steeds vaker wordt een 3D printer aangeschaft voor thuisgebruik. Een 3D printer van Renkforce is uitgerust met hoogwaardige kwaliteit onderdelen en kan als totaalproduct of als bouwpakket besteld worden. Van instapmodel tot alleskunner voor de professional; Renforce biedt 3D printers voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.