Meest gekocht

    Meest gekocht

    Best beoordeelde producten

    Best beoordeelde producten

    Advies

    Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon. Het belang van huistelefonie blijft echter nog steeds bestaan. Antwoordapparaten, faxen, conferentietelefoons, seniorentelefoons en nog veel meer blijven ondanks de mobieltjes een belangrijke rol vervullen. In onze webshop kunt u overzichtelijk en gemakkelijk de huistelefonie van uw keuze vinden door de verschillende categorieën bij langs te gaan.

    De beste huistelefonie vindt u bij Conrad

    Telefoon op kantoor

    Bij Conrad begrijpen we het belang van telefonische bereikbaarheid op het kantoor. Daarom bieden we verschillende onmisbare producten aan zoals antwoordapparaten, faxen en conferentietelefoons. De antwoordapparaten hebben een ruime opnamecapaciteit en verschillende aansluitingen. Voor al uw fax-benodigdheden kunt u ook bij ons terecht.

    We bieden zowel papier als adapters aan. En vergeet niet een kijkje te nemen bij de handige conferentietelefoons en toebehoren. Al uw telefonische wensen voor op kantoor kunnen hier worden uitgesproken.

    Seniorentelefoon

    Wilt u graag gemakkelijk in contact blijven met uw opa of oma, maar werkt de telefoon vaak niet goed? Ontdek dan de speciale seniorentelefoons. Ze hebben extra grote toetsen en een extra harde beltoon. En dankzij de speciale telefoonmelders wordt het nog duidelijker wanneer er gebeld wordt. Ze zijn allemaal gemakkelijk te bedienen en speciaal ontworpen voor ouderen.

    DECT, ISDN en VoIP

    Wanneer u op zoek bent naar een speciale DECT, ISDN of VoIP telefoon, dan zit u bij Conrad ook helemaal goed. De DECT telefoons zijn ideaal voor professioneel gebruik en hebben een perfecte geluidskwaliteit. De ISDN en VoIP telefoons kunt u vinden in zowel gewone als systeemuitvoering. Ze zijn allen van een hoge kwaliteit en zijn gemakkelijk in gebruik.

    Draadloos, snoer en toebehoren

    Om het zoeken naar de juiste telefoon gemakkelijker te maken, hebben we een categorie gemaakt speciaal voor draadloze telefoons. Wilt u liever zoeken op telefoons met een draad? Kijk dan in de snoergebonden categorie. Wanneer u specifiek op zoek bent naar systeemtelefoons, dan kunt u deze ook gemakkelijk vinden. Hiernaast bieden we nog een uitgebreid assortiment aan van telefonie-toebehoren zoals melders, accu’s en meer. Vergeet tot slot de telefooncentrales niet.

    Huistelefonie

    Zodra u op zoek bent naar huistelefonie van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs, dan biedt Conrad de ideale oplossing. Neem een kijkje bij de antwoordapparaten, faxen, telefooncentrales, toebehoren, conferentie-, DECT-, draadloze, ISDN-, senioren-, snoergebonden, systeem- en VoIP-telefoons. Ontdek zelf de nieuwste en best beoordeelde producten uit ons assortiment. En neem bij vragen gerust contact op.