JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

RC vliegtuigen

Doe vliegervaring op vanaf de grond

Wanneer je denkt aan modelbouw en radiografisch bestuurbare voertuigen, denk je waarschijnlijk het snelst aan miniatuurversies van auto's, treinen of vrachtwagens. Maar deze techniek komt tegenwoordig in steeds meer producten voor - óók in vliegende uitvoeringen. R/C-vliegtuigen zijn daar een goed voorbeeld van.

Voorzien van afstandsbediening laat je eigenhandig jouw op afstand bestuurbare Boeing de lucht ingaan - zonder dat daar grote technische kennis bij hoeft te komen kijken. Dat is natuurlijk wel het geval wanneer je zélf zo'n vliegtuig in elkaar wilt zetten. Wat je doelen ook zijn: je vindt je benodigdheden op Conrad.nl.

Je associeert ons misschien eerder met stukken gereedschap en losse componenten, maar ook voor radiografisch bestuurbare voertuigen zijn we jouw partner.

Modelbouw bij Conrad

Modelbouw is een breed begrip in de wereld van de techniek en elektronica. We maken grofweg onderscheid tussen twee soorten categorieën:

  • Statische modelbouw
  • Radiografische modelbouw

Statische modelbouw

Statische modelbouw is vaak professioneel van aard. Het gaat hier om het vakkundig en nauwkeurig nabootsen van bestaande elementen, zoals voertuigen, mensen en gebouwen. Deze techniek wordt gebruikt voor de aanleg van woonwijken voor je modelbouw opstelling, of wanneer er een bepaald soort voertuig een miniatuurversie moet krijgen vóór de daadwerkelijke productie begint. De naam verraadt de karakterstijl van dit soort schaalmodellen: deze bewegen niet.

Radiografische modelbouw

De radiografische modelbouw is de overkoepelende tak van de techniek waaronder de R/C-vliegtuigjes vallen. Ze zijn vaak niet waarheidsgetrouw, maar dat hoeft ook niet: zolang je plezier beleeft aan jouw bestuurbare voertuig komt alles in orde.

Bestuurbare vliegtuigjes: welke vind ik op Conrad.nl?

Conrad.nl is het adres voor de online aanschaf van bestuurbare vliegtuigen van de hoogste kwaliteit. We onderscheiden zodoende deze productcategorieën:

Welk model jij nodig hebt hangt compleet af van wat jezelf wilt. Wil je beginnen met het vliegen met R/C-vliegtuigen? Dan is een beginnersvliegtuig voor jou de oplossing.
Ben je al wat gevorderder en wil je de toestellen ook gebruiken voor professionele doeleinden? Dan kun je misschien eens kijken naar de verschillende jetmodellen. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het op Conrad.nl.

En met onze spectaculaire voorwaarden en aantrekkelijke prijzen wordt het lastig de kracht van het online winkelen te weerstaan.
 

Naar boven