bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Een PDA accu is onmisbaar voor de goede werking van uw personal digital assistant

PDA’s zijn onmisbare werktuigen in bedrijven of praktijken om gegevens bij te houden. Het is echter een must dat u op elk moment van de dag op uw PDA kunt vertrouwen. Het is hierbij zeker na langere tijd nodig om de accu van de PDA frequent op te laden. In deze tijd kunt u de PDA niet gebruiken. Investeer daarom zeker in de nodige reserve PDA accu’s. Zo hebben u en uw medewerkers continu een werkende PDA op zak en maakt deze de naam 'personal digital assistant' helemaal waar.

Bespaar kosten en vervang zelf een PDA accu

U kunt zelf kosten en tijd besparen door zelf de accu van uw PDA te vervangen als dit nodig is. Zo heeft u uw PDA altijd bij de hand en kunt u zich volledig focussen op uw eigenlijke taak. Bent u de beheerder van het elektronisch materiaal of bent u verantwoordelijk voor herstellingen aan PDA in uw onderneming, dan zit u ook altijd goed als u onmiddellijk kunt ingrijpen door een nieuwe PDA accu in een toestel te plaatsen.

Een goed werkende PDA accu is een basisvereiste voor de werking van een PDA

Een PDA verbruikt ongeveer evenveel stroom als een smartphone en u moet probleemloos tussen diverse schermen kunnen switchen. Loopt de batterij vast, dan is de kans groot dat u een deel van uw werk niet naar behoren kunt uitvoeren. Denk bijvoorbeeld maar aan het noteren van patiëntgerelateerde informatie in ziekenhuizen of aan het bijhouden van uw agenda.

Welk type batterijen zijn PDA accu’s?

PDA accu’s zijn bij Conrad van het type lithium-ion. Met de bij de PDA accu voorziene connector plaatst u de accu in het toestel, waarna u uw PDA weer kunt gebruiken. Voor een goede lithium-ion accu geldt dat u deze tot wel 800 keer kunt opladen. Veel hangt daarbij af van de frequentie en de intensiteit waarmee u uw PDA gebruikt.

PDA accu’s van Conrad: een goed alternatief voor de originele accu?

Bij Conrad voorzien we een goed alternatief voor de originele accu van de producent. De meeste PDA’s zijn van het merk Palm. Aan de hand van het serienummer van de originele accu kunt u nagaan of de pda accu’s van Conrad compatibel zijn. Wij bieden bijvoorbeeld PDA-accu’s van het merk XCell aan.

Voor een goede PDA accu is een capaciteit van 1600 mAh en een spanning van 3,7V aangewezen. Verder is een PDA accu ook compact, met een afmeting van 34 mm in de lengte, 53 mm in de breedte en 10 mm in de hoogte.

Welke factoren kunnen uw PDA accu uitputten?

Factoren die het stroomverbruik van een PDA uitputten:

·         besturingssysteem (pocket pc heeft meer stroom nodig omdat er meer geheugen nodig is)

·         meer geheugen
·         draadloze verbindingen, zoals wifi en bluetooth
·         achtergrondverlichting op het scherm

Steeds een back-up maken van uw PDA is een goed idee

Als de batterijen helemaal leeg zijn of als u ze verwijdert, hebben de meeste apparaten een interne reservebatterij die voor korte tijd stroom levert (meestal 30 minuten of minder) totdat u een vervangend apparaat installeert. Als alle stroombronnen zijn uitgeput, verliezen PDA's alle gegevens in het RAM. Dat maakt het maken van back-ups of het synchroniseren van uw PDA uiterst belangrijk.

Laat uw personal digital assistant voor u werken en kies een PDA accu van Conrad

Bent u op zoek naar een nieuwe accu voor uw PDA, dan zit u goed bij Conrad. Bij ons kiest u zeker de juiste PDA accu voor uw personal digital assistant. Conrad is meer dan een online shop. Wij zijn een sourcingplatform dat de juiste oplossing voor uw probleem bezorgt, rechtstreeks vanaf de leverancier naar u. Zodoende kunnen u en uw medewerkers steeds verder blijven werken zonder zich zorgen te moeten maken over technische apparatuur of onderdelen.

U kunt steeds een beroep doen op Conrad voor oplossingen op maat. Heeft u bijvoorbeeld in uw bedrijf een groot aantal medewerkers met een personal digital assistant, dan kijken we samen naar de beste oplossing. U kunt op onze website ook zelf steeds de actuele voorraad bekijken van de onderdelen, zodat u ook pda accu’s in bulk kunt aankopen. Ook voor andere apparaat accu’s kunt u dit doen. Tot binnenkort bij Conrad.