Advies

Mobiele airco koopt u bij Conrad

Als in de zomermaanden de temperatuur weer behoorlijk oploopt, brengt een mobiele airco uitkomst.

Met een verplaatsbare airconditioner regelt u eenvoudig de temperatuur en de luchtvochtigheid in de kamers van uw woning, kantoor of praktijkruimte. Een mobiele airco is licht in gewicht en voorzien van wieltjes, zodat hij moeiteloos van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen is.

Een mobiele airco zorgt voor verkoeling in iedere ruimte

Comfortabel de warme dagen en nachten doorkomen

Omdat een mobiele airco maar één vertrek kan koelen, is het bij de keuze van belang om rekening te houden met de grootte van de ruimte. Om voor elke plaats een geschikte monoblock airco te vinden, hebben wij diverse merken en uitvoeringen in ons assortiment opgenomen.

Energiezuinige mobiele airco voor thuis

Het koelvermogen van een mobiele airco wordt uitgedrukt in BTU of Watt. Voor een gemiddelde Nederlandse woning kunt u als stelregel aanhouden, dat u voor elke kubieke meter ongeveer 35 Watt koelvermogen nodig hebt.

Wij bieden uitsluitend mobiele airconditioners aan met energielabel A of A+. Zo weet u zeker dat u een duurzame en zuinige mobiele airco aanschaft. Ze zijn uitgevoerd met de modernste technieken om een aangenaam binnenklimaat te realiseren.

De meeste modellen zijn te bedienen met een handige afstandsbediening. Bovendien zijn de meeste airco's voorzien van een timer en hebben meerdere standen om uit te kiezen. 

Plaatsen zonder hak- of breekwerk

Bij een mobiele airco wordt de warme lucht naar buiten afgevoerd met een slang door een geopend raam. U kunt het apparaat dus heel eenvoudig zelf plaatsen.

Steek de stekker in het stopcontact en uw mobiele airco is direct gebruiksklaar. Wij verkopen tevens modellen met een biofilter en een ionisator die zorgen voor een extra gezonde lucht in uw kamer.

We zetten de voordelen van een mobiele airco nog even voor u op een rijtje:

  • Een heerlijk fris klimaat in uw woon- of slaapkamer;
  • Eenvoudig en snel zelf te plaatsen;
  • Aantrekkelijk geprijsd;
  • Klimaatbeheersing waar u het wilt.