bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Precisie gereedschap: ideaal voor kleine en delicate klussen in uw atelier

Omdat we bij Conrad van toffe projecten en mooi afgeleverd vakwerk houden, beschikken we in onze online winkel over een groot aanbod precisiegereedschap. Precisie gereedschap is een verzamelnaam voor producten waarmee u zorgt voor een mooie afwerking van objecten of elektronicaprojecten. Denk bijvoorbeeld maar aan een mini cirkelzaag of ook aan een graveermachine.

Welk precisie gereedschap vindt u bij Conrad?

Er bestaan veel verschillende soorten precisiegereedschap. Bij Conrad zijn we gespecialiseerd in de volgende werktuigen:

·         miniafkortzagen

·         graveermachines

·         haakse polijstmachines

·         houtsnijapparaten

·         minicirkelzagen

·         multifunctioneel gereedschap

·         thermische snijders

·         universele snijders.

Dankzij deze toestellen kunt u bijvoorbeeld in uw zaak of winkel objecten personaliseren of op maat maken. Denk bijvoorbeeld maar aan een mooie inscriptie die u met uw eigen graveermachine aanbrengt. Koopt u bij leveranciers kleine materialen aan, dan zijn er vaak nog kleine aanpassingen noodzakelijk om ze te verwerken in uw eigen producten. Dat kunt u dan bijvoorbeeld doen met minizaagjes of thermische snijders.

Van welke merken verkopen we precisie gereedschap bij Conrad?

Bij Conrad vindt u precisie gereedschap van de volgende kwaliteitsmerken:

·         Brennenstuhl

·         Dremel

·         HellermannTyton

·         Proxxon Micromot

·         Toolcraft

·         Velleman

Waar kunt u op letten bij de aankoop van precisie gereedschap?

  • Zijn de accessoires en opzetstukken verwisselbaar? Precisie gereedschap is pas echt handig als het multifunctioneel is. Zo kunt u een stuk precisie gereedschap bijvoorbeeld gebruiken om hout op te schuren, maar met een ander opzetstuk is hetzelfde toestel bruikbaar om een metalen plaatje te polijsten.
  • Werkt het precisie gereedschap op batterijen en zijn deze bij de aankoop meegeleverd? Of kiest u voor precisie gereedschap dat op netstroom werkt? Beide systemen hebben voor- en nadelen. Werkt uw toestel op batterijen, dan hoeft u geen rekening te houden met een draad die u hindert in uw werk. Anderzijds kan precisie gereedschap wel wat stroom verbruiken, waardoor u idealiter reserve batterijen bij de hand hebt. Werken met netstroom heeft eveneens voor- en nadelen. Het grote voordeel is dat de toestellen over het algemeen lichter zijn dan toestellen die op batterijen werken. Anderzijds heeft u ook continu stroom, want u hoeft geen batterijen te vervangen. U moet er echter wel rekening mee houden dat de stroomkabel in de weg kan zitten van uw werkstuk.
  • Gaat u voor een individueel toestel of koopt u een stuk precisie gereedschap inclusief een set met accessoires? Bij elk stuk precisie gereedschap kunt u individuele accessoires kopen. Het is echter ook mogelijk om een volledige set te kopen, waardoor u meteen het juiste opzetstuk kunt kiezen.

Typisch precisiegereedschap zijn de kleine multitools die op batterijen werken. Hierbij koopt u een veelzijdig toestel dat u voor verschillende doeleinden kunt inzetten. Denk maar aan het grote aantal opzetstukken waarmee u beelden, antieke objecten of juwelen kunt polijsten en refurbishen. Dankzij precisie gereedschap van Conrad maakt u van elke dag het beste en geeft u objecten een nieuw leven. Zo wint u in geen tijd de aankoop van uw minicirkelzaag of minipolijsttoestel uit.

Precisie gereedschap koopt u bij Conrad

Precisie gereedschap, dat koopt u bij Conrad. Met onze precisie apparatuur knapt u op een professionele en tegelijkertijd efficiënte manier de moeilijkste en meest delicate klussen op. Elk stuk precisie gereedschap ligt perfect in de hand en biedt veiligheid voor u als gebruiker. Conrad is synoniem voor techniek, en daarom zijn we zelf de grootste fans van precisie gereedschap zoals polijstmachines of handboren. Ander gereedschap, zoals schuurmachines of slijpmachines, zijn ook zeker het bekijken waard op onze website. Bovendien winkelt u bij ons deze items 24 uur per dag.

Heeft u nieuw precisie gereedschap voor uw bedrijf of werkplek nodig, dan vindt u bij ons zeker wat u zoekt. We spreken uw taal als u werkzaam bent in een afdeling onderhoud en herstelling of een bouwbedrijf runt. Heeft u nog vragen bij de aankoop van precisie gereedschap, contacteer dan zeker onze klantendienst. We helpen u graag verder: online, telefonisch of tijdens een bezoek bij u op locatie. Bestel vandaag uw precisie gereedschap bij Conrad.