bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Meetinstrument riemen om het werkcomfort te verhogen, u vindt ze bij Conrad


Om uw meetinstrumenten te beschermen en er zo goed mogelijk mee te werken, investeert u in geschikte meetinstrument riemen. Meetinstrument riemen maken het werken niet alleen een stuk gemakkelijker, ze zijn ook stevig en beschermen de apparatuur. Daarnaast is het ook mogelijk om dankzij meetinstrument riemen handenvrij te werken. Niet elke meetinstrument riem past voor elk toestel. U moet goed nagaan of de riem die u wenst te kopen geschikt is voor het meetapparaat. Op onze website geven we bij alle meetinstrument riemen goed aan voor welk merk en welk type ze geschikt zijn.

Welke soorten meetinstrument riemen bestaan er allemaal?

De meeste meetinstrument riemen zijn gemaakt van polyamide. U heeft de keuze tussen diverse types meetinstrument riemen:

  • riemen geschikt om in de hand te dragen
  • schouderriemen
  • riemen geschikt om rond uw middel te dragen

Van welke merken kunt u meetinstrument riemen kopen bij Conrad?

U heeft de keuze tussen diverse merken van meetinstrument riemen. Denk bijvoorbeeld maar aan merken zoals:

·         Benning

·         Chauvin Arnoux

·         Fluke

·         Testo

·         Gossen Metrawatt

Wat is een magneethouder en wat is het voordeel van dergelijke meetinstrument riemen?

Een aparte soort binnen de meetinstrument riemen is de zogenaamde gordel met magneethouder. Deze magnetische hanger monteert u aan de achterzijde van de meter en maakt een bevestiging op alle magnetische vlakken mogelijk. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat een meetinstrument trillingvrij is en dat u op een correcte manier de metingen registreert. Daarnaast zorgt een magneethouder er ook voor dat u handenvrij kunt werken. U vindt meetinstrument riemen voor diverse soorten toestellen zoals multimeters, spanningsmeters of geigertellers.

Meetinstrument riemen om rond de hals te dragen

Een draagriem om een meetinstrument rond de hals te hangen, is eveneens ideaal om met de handen vrij te werken. U kunt er hierbij voor kiezen om een volledig nieuwe riem te kopen of een vervang- of reserveriem voor een gordel die u bij de aankoop van uw apparaat meegeleverd heeft gekregen.

Meetinstrument riemen om de rug te ondersteunen

Sommige riemen zijn niet alleen geschikt om meetinstrumenten te dragen, maar ondersteunen eveneens de rug tijdens zwaar fysiek werk. Rugpijn en letsels aan de wervelkolom zijn een van de meest voorkomende klachten aan het spier- en skeletstelsel die op de werkplek ontstaan, en er is maar een kleine verdraaiing of een ongelukje met de rug voor nodig om tot een aanzienlijk letsel te leiden dat ertoe leidt dat een werknemer voor langere tijd afwezig is. In sommige bedrijfstakken is rugondersteuning van cruciaal belang om taken veilig en efficiënt uit te voeren. Het is daarbij mooi meegenomen dat bepaalde rugondersteuningsriemen geschikt zijn om meetinstrumenten te dragen. We denken hierbij aan multimeters en fasetesters.
Kijk zeker ook eens naar het grote aanbod veiligheidskleding bij Conrad. Bij Conrad vindt u kwaliteit en betrouwbaarheid. We bieden een brede selectie van producten aan die stuk voor stuk streng getest zijn door onze experts in huis. Veiligheidskleding beschermt u, maar zit ook comfortabel tijdens het werk.

Het grootste aanbod meetinstrument riemen vindt u bij Conrad

Wenst u meetinstrument riemen te bestellen voor uzelf of voor alle medewerkers in uw bedrijf? Dan zit u goed bij Conrad. Wij zijn uw online partner voor individuele bestellingen of orders in bulk voor meetinstrumentaccessoires zoals riemen. Als specialisten in het onderhouden en testen van elektronische apparaten en elektrische projecten weten we hoe belangrijk een goede uitrusting is voor uzelf en uw medewerkers. Daarom vindt u in ons aanbod van meer dan 450.000 items ook een grote keuze in meetinstrument riemen en andere meettechniek accessoires zoals holsters en beschermers. Zodoende is Conrad niet alleen de specialist in de apparatuur zelf, maar ook in de bescherming ervan. Hiermee garanderen we een lange levensduur voor al uw kostbare meetapparatuur. Wenst u meer informatie, dan kunt u steeds contact opnemen met onze klantendienst. We helpen u graag verder met al uw vragen, of deze nu gaan over een specifiek product, dan wel over meetinstrument riemen in het algemeen.