bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Elektrische schaafmachines voor perfect glad en egaal hout

Wenst u een houten meubel te maken of wilt u houten balken en lijsten klaarmaken om te schilderen? Dan moet u zeker het grote aanbod elektrische schaafmachines bij Conrad bekijken. Dankzij elektrische schaafmachines maakt u houten vlakken tot in de kleinste hoekjes helemaal gaaf en splintervrij. U verwijdert een oude laag van het hout, waardoor het er weer als nieuw uitziet. Bovendien bespaart u heel wat van uw krachten in vergelijking met het gebruik van een manuele schaaf, waardoor u sneller en efficiënter werkt. Of u nu meubels maakt of een professionele schilder bent, dankzij het gebruik van elektrische schaafmachines is uw werk altijd helemaal af.

Welke merken zijn gespecialiseerd in professionele elektrische schaafmachines?

Bij Conrad hebben we elektrische schaafmachines van diverse merken in onze voorraad. Bent u op zoek naar elektrische schaafmachines, dan zit u zeker goed bij een van de volgende merken:

·         Bosch Home and Garden

·         Bosch Professional

·         Brüder Mannesmann

·         Einhell

·         Ferm

·         Makita

·         Metabo

Hoe diep moeten elektrische schaafmachines kunnen schaven?

Schaven betekent dat u een laagje hout van een plank wegneemt. Afhankelijk van de schaafmachine die u kiest, kan deze laag groter of kleiner zijn. De maximale diepte ligt tussen 1,5 en 25 mm. Hoe dieper u wenst te schaven, hoe breder het schaafblad moet zijn. Daarom zijn elektrische schaafmachines die 25 mm diep kunnen schaven een stuk groter dan schaafmachines met een maximale schaafdiepte van 1,5 mm.

Waarop kunt u letten bij de aankoop van een schaafmachine?

Wenst u een schaafmachine aan te kopen, dan kiest u het toestel dat het best bij de klussen past die u wenst op te knappen. Contacteer zeker de klantendienst van Conrad als u vragen heeft. Deze checklist biedt een goed overzicht van de punten waarop u kunt letten:

  • Wenst u een schaafmachine op accu te kopen of liever op netstroom? Beide systemen hebben hun voor- en nadelen. Makita accuschaafmachines staan bekend om hun grote capaciteit en vermogen. Toestellen op netstroom zijn meestal lichter, maar dan heeft u het nadeel dat u ze minder vlot kunt bewegen. Toestellen op accu hebben dit nadeel niet.
  • Wat is de capaciteit van een accu voor een accuschaafmachine? Hierbij kijkt u het beste naar een toestel met een accu waarvan de capaciteit ligt tussen 3 en 5 AH.
  • Wat is de maximale schaafbreedte? Hoe breder deze schaafbreedte is, hoe groter het stuk is dat u in één keer kunt wegschaven. Bij de toestellen die we bij Conrad verkopen, ligt deze schaafbreedte tussen 56 en 330 mm.
  • Wat is de beste spanning voor een accu van een schaafmachine? Bij Conrad heeft u de keuze tussen toestellen met een maximale spanning van 12 of van 32 V.
  • Lithium-ion accu? Een accu is het hart van uw toestel. Kies daarom voor een toestel met een betrouwbare lithium-ion accu met een groot voltage en een grote capaciteit.

Professionele elektrische schaafmachines nodig? Bestel ze vandaag bij Conrad

Bent u actief als houtbewerker of schrijnwerker en wilt u de beste tools gebruiken om hout te schaven? Check dan vandaag ons aanbod elektrische schaafmachines of accuschaafmachines. Bij Conrad bieden we u steeds een breed aanbod schaafmachines van professionele merken aan. Of u nu kiest voor een deltaschuurmachine of een vlakschuurmachine, bij Conrad profiteert u altijd van toestellen met een groot rendement en een krachtige motor.

Met ons Technology In Focus-programma volgen we de nieuwste trends op het vlak van werktuigen op de voet. Hiervoor onderhouden we nauw contact met onze leveranciers. Zo bieden we een actuele selectie van werktuigen aan die u als professional steeds kunt gebruiken. Conrad is dé online groothandel in werktuigen en elektronica. Heeft u een vraag, neem dan zeker contact op met een van onze adviseurs. We helpen u via de telefoon, online of op locatie in uw bedrijf. Ons moderne bestelplatform laat u steeds zien hoeveel toestellen we in voorraad hebben, waardoor we efficiënt en vlot uw elektrische schaafmachines bij u thuis leveren. Veel succes met uw aankoop van elektrische schaafmachines.