bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

DC DC inbouwnetvoedingen voor al uw elektronische projecten bij Conrad

DC DC inbouwnetvoedingen gesloten zijn behuisde componenten die een gelijkstroombron (DC) van de ene spanning naar de andere omzetten. Ze bevatten een elektrische barrière tussen de ingang en de uitgang om de veiligheid te verhogen. DC DC inbouwnetvoedingen gesloten zijn geschikt voor een reeks van toepassingen, waaronder telecommunicatieapparatuur, industriële apparatuur en consumentenelektronica. Bij Conrad hebben we een grote keuze in DC DC inbouwnetvoedingen gesloten. Of u nu een nieuw project wenst te realiseren of op basis van een elektronisch schema herstel of aanpassing wilt uitvoeren, u vindt steeds de DC DC inbouwnetvoeding gesloten die u zoekt.

Waar gebruikt u DC DC inbouwnetvoedingen gesloten voor?

DC DC inbouwnetvoedingen gesloten gebruikt u in apparatuur en toestellen met verschillende circuits of subcircuits, waar het nodig is om de spanning van een DC-voeding om te zetten van het ene niveau naar het andere. Voor het omzetten van AC naar DC gebruikt u een AC DC inbouwnetvoeding.

Welke verschillende soorten DC DC inbouwnetvoedingen bestaan er?

DC DC inbouwnetvoedingen gesloten vindt u in een brede waaier van ingangs- en uitgangsspanningen, en dit in zowel enkelvoudige als dubbele uitgangen. Bovendien bestaan er ook DC DC inbouwnetvoedingen gesloten met specifieke keuringen zoals het ROHS keurmerk, wat ze bijvoorbeeld geschikt maakt voor medische apparatuur of apparatuur in voertuigen zoals treinen en auto's.

Wat zijn de minimale en maximale ingangs- en uitgangsspanning en stroom?

De minimale en maximale ingangs- en uitgangsspanning en stroom zijn als volgt samen te vatten:

  • De ingangsspanning minimaal gaat van 5V tot 16,8V.
  • De uitgangsspanning maximaal gaat van 3,3V/DC tot 24V/DC.
  • De maximale uitgangsstroom gaat dan weer van 250 mA tot 3,2A.

Op basis van de specificaties van uw project en uw eigen berekeningen kiest u dus de beste DC DC inbouwnetvoeding gesloten voor uw project. U kunt bij Conrad bovendien steeds rekenen op advies en tips bij uw aankoop.

Wat zijn de diverse soorten aansluitingen voor DC DC inbouwnetvoedingen gesloten?

U heeft bij de keuze van DC DC inbouwnetvoedingen gesloten de keuze tussen volgende mogelijkheden:

·         kabel met open einde

·         pinnen

·         railaansluiting

·         een of meerdere schroefklemmen

Omwille van de gesloten behuizing zijn er dus heel wat mogelijkheden om DC DC inbouwnetvoedingen gesloten te installeren. Er bestaan voorgeconfigureerde rails en rekken. Dankzij de behuizing van de voedingen hoeft u zich geen zorgen te maken omtrent de isolatie en de veiligheid van de inbouwnetvoedingen. Het gesloten karakter zorgt ervoor dat deze verzekerd worden.

Wat zijn de voordelen van DC DC inbouwnetvoedingen gesloten met goedgekeurde isolatie?

Voor specifieke projecten kunt u ons aanbod DC DC inbouwnetvoedingen gesloten bekijken met extra isolatie. Deze voldoen aan internationale veiligheidsnormen en voorschriften. Elektrische isolatie biedt bovendien extra veiligheid voor het personeel in geval van een interne storing. Er is daarenboven een groot bereik van spanningsomzetting met hoge efficiëntie. Indien u DC DC inbouwnetvoedingen gesloten wenst te gebruiken voor bijvoorbeeld medische apparatuur, dan is goede isolatie een must. Een keuring mag hierbij niet ontbreken. Bij Conrad vertellen we er u graag alles over: neem nu contact op met een van onze medewerkers.

Bestel nu uw DC DC inbouwnetvoedingen gesloten bij Conrad

Conrad is een online sourcingplatform waar u snel en eenvoudig alle componenten en onderdelen voor uw elektronische projecten bestelt. Of u nu op zoek bent naar DC DC inbouwnetvoedingen gesloten of eerder naar AC  DC inbouwnetvoedingen gesloten of omvormers, in onze productcatalogus van meer dan 450.000 artikelen vindt u steeds wat u op dat moment nodig hebt.

Als u vragen heeft over een bepaald onderdeel of technisch advies wenst, dan kunt u bovendien steeds contact opnemen met onze klantendienst. Wij helpen u graag verder met concrete tips en tricks. Met het advies van onze experts zorgen we voor een oplossing of maat, of dit nu via de telefoon is, via mail of zelfs aan de hand van een plaatsbezoek in uw bedrijf. Van losse bestellingen van bepaalde items tot bestellingen in bulk voor uw werkplaats of atelier; bij Conrad vindt u alles voor uw business.