bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Bent u op zoek naar schakelmateriaal van de allerbeste kwaliteit? Conrad heeft zowel voor particulieren als ook voor de zakelijke markt een sterk aanbod aan schakelmateriaal van de betere merken zoals onder andere BUSCH-JAEGER. Binnen de installatietechniek bieden we een zeer uitgebreide collectie aan schakelmaterialen aan, Opbouw en inbouw schakelmateriaal, spatwaterdicht, met en zonder deksel.

Busch-Jaeger schakelmateriaal bij Conrad

Waarom kiezen voor schakelmateriaal?

Schakelaars en overig schakelmateriaal behoren tot de basiselementen van de installatietechniek. Immers houden lichtschakelaars en stopcontacten de boel draaiende en komen voor in ieder huis of bedrijf. Schakelmateriaal bestaat echter in vele typen, maatvoeringen en uitvoeringen. U kunt gaan voor een standaarduitvoering, maar er bestaan ook diverse varianten die qua uiterlijk net iets meer design hebben en mogelijk beter passen bij het project waar u mee bezig gaat.
Een beetje perfectionist is altijd op zoek naar de juiste schakelaar op het gebied van zowel kleur als model. We helpen u ook graag bij het maken van de juiste keuze.

Schakelmateriaal van Busch-Jaeger

Zoals gesteld biedt Conrad een ruim assortiment aan schakelmateriaal van diverse merken. Eén van deze merken is Busch-Jaeger. Met Busch-Jaeger haalt u kwaliteit in huis, geperfectioneerd aan de hand van 128 jaar ervaring op het gebied van zowel installatietechniek als schakelmateriaal. Busch-Jaeger biedt schakelmateriaal in alle vormen, waaronder:

Daarnaast produceert Busch-Jaeger ook geavanceerdere, elektronische producten die gebruikt kunnen worden bij bijvoorbeeld gebouwmanagement. Schakelmateriaal van Busch-Jaeger is veelzijdig en zorgt ervoor dat er in ieder interieur een passende oplossing is te vinden. Om u nog iets meer te overtuigen: het ontwerp van Busch-Jaeger-schakelmateriaal is meerdere malen bekroond vanwege haar innoverende functies én fraaie vormen. Zodoende transformeert Busch-Jager iedere ruimte, of dat nu werk of privé is, tot een ruimte waar een aangename sfeer heerst.

Welke soorten Busch-Jaeger schakelmateriaal is er?

De Busch-Jaeger series worden gekenmerkt door veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast voldoen ze aan alle eisen die nodig zijn voor langdurig, dagelijks gebruik. We onderscheiden de volgende soorten:

  • Future
  • Pure Stainless Steel
  • Impuls
  • Carat
  • Axent
  • Solo
  • Alpha

Schakelaars en Stopcontacten kopen bij Conrad

Conrad werkt vanuit een voorliefde voor techniek en elektronica. Noem een technisch of elektronisch product en wij hebben het! Shop online en betrouwbaar bij Conrad , Ook voor Stopcontacten, schakelmateriaal en dimmers van vele merken slaagt u bij ons.