bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Nooit meer zoeken naar batterijen met een batterij opbergdoos

Liggen volle, halflege en lege batterijen van verschillende merken allemaal door elkaar in de keukenla of op kantoor? Bent u op zoek naar een manier om wat orde aan te brengen in uw voorraad batterijen? Een batterij opbergdoos is de perfecte oplossing! In ons uitgebreide assortiment aan batterij- en accu-accessoires vindt u gegarandeerd de ideale batterij opbergdoos voor uw situatie. Van een batterij opbergdoos voor twee stuks (handig voor onderweg) tot batterij opbergboxen voor tot wel 48 batterijen van verschillende formaten. En voor sommige van de batterij opbergdozen van Conrad geldt dat u een aantrekkelijke korting krijgt als u er tien of meer bestelt. Niets houdt u dus tegen om eindelijk uw batterijen netjes en veilig op te bergen.

Batterij opbergboxen: veilige en praktische opbergmogelijkheid

Vrijwel iedereen heeft wel een voorraadje batterijen in huis of op het werk. Wanneer een batterij leeg is, wilt u deze tenslotte meteen kunnen vervangen. De opslag van de voorraad batterijen laat echter vaak te wensen over. Halfvolle en volle exemplaren liggen door elkaar, de opslagplek is vochtig of de polen maken contact met andere metalen. Allemaal zaken die de levensduur van batterijen niet ten goede komen en zelfs gevaarlijk kunnen zijn voor uw gezondheid, want batterijen kunnen door een onjuiste opslag gaan lekken. In het ergste geval kan er zelfs brand ontstaan door batterijen die gaan geleiden en daardoor warm worden. Met een batterij opbergdoos heeft u al uw batterijen op één plek en zorgt u voor een veilige en praktische opslag.

Op zoek naar een batterij opbergdoos voor accu’s?

Bij Conrad vindt u ook weerbestendige batterijboxen voor accu’s. Ideaal voor gebruik bij bijvoorbeeld een tuinhuisje, kraam of zonne-installatie. Bij een batterij opbergdoos voor accu’s is het doorvoeren van kabels of het inbouwen van stekkers mogelijk, wat het tot een perfecte (mobiele) oplossing voor het buiten opslaan of gebruiken van accu’s maakt. Ook verkrijgbaar met zonnelaadregelaar.

De voordelen van een batterij opbergdoos

Waarschijnlijk ziet u het nut wel in van een batterij opbergdoos, maar we zetten toch graag de voordelen voor u op een rij:

  • Door uw batterijen op te slaan in een batterij opbergdoos verlengt u de levensduur van uw batterijen.
  • U hoeft nooit meer te zoeken naar nieuwe batterijen, want u heeft ze op één plek. Bovendien ziet u in een oogopslag of u de voorraad batterijen aan moet vullen.
  • In een batterij opbergdoos slaat u de batterijen op een veilige manier op.
  • Sommige batterij opbergdozen beschikken over een ingebouwde tester, zodat u meteen weet hoe vol uw batterijen nog zijn.
  • Een batterij opbergdoos is een praktische oplossing voor opslag, maar ook perfect om batterijen in mee te nemen, bijvoorbeeld naar uw vakantieadres.

Perfect voor thuis, maar ook ideaal voor onderweg

Voor iedere situatie heeft Conrad een passende batterij opbergdoos. Zoekt u bijvoorbeeld een batterij opbergdoos voor gebruik in uw werkplaats? Dan is een robuust exemplaar dat u ook aan de wand kunt monteren een goede optie. Wilt u een batterij opbergdoos voor een aantal penlites, zodat u deze op een veilige manier mee kunt nemen en altijd batterijen bij de hand heeft? Ook die hebben we. U heeft ook keus uit verschillende merken, zoals Ansmann, Basetech, Phaesun en ons eigen merk Conrad Energy.

Heeft u onze andere batterij- en accu-accessoires al ontdekt?

U kunt bij Conrad niet alleen terecht voor een batterij opbergdoos, want wij hebben een uitgebreid assortiment aan batterij- en accu-accessoires. Heeft u bijvoorbeeld uw oog laten vallen op een batterij opbergdoos zonder tester, dan kunt u bij ons ook een losse batterijtester bestellen. Is er een batterijhouder in een apparaat gesneuveld? Bij Conrad vindt u een passend exemplaar om het apparaat te herstellen. En ook voor uw batterijen bent u bij ons aan het juiste adres. Van (oplaadbare) AA batterijen tot accu’s voor camera’s en elektrische fietsen, u vindt het bij Conrad.