bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Bent u regelmatig aan het werk in een omgeving waar geen netstroom aanwezig is? Wilt u ervan verzekerd zijn dat u altijd noodstroom binnen handbereik heeft? Bij Conrad vindt u een uitgebreid assortiment mobiele aggregaten van diverse topmerken zoals Einhell, Endress, Bosch en Zipper.

Aggregaten kopen voor uiteenlopend gebruik


Conrad biedt u diverse soorten hoge kwaliteits aggregaten. Afhankelijk van het gebruik en de gebruiksintensiteit, heeft u de keuze uit:

  • Zeer aantrekkelijk geprijsde aggregaten met een kleine tank (bijv. de Zipper ZI-STE1000IV met een tankinhoud van 2,5 L)
  • Professionele aggregaten met een groot continuvermogen (bijv. de Bosch Professional 1500)
  • Geschikt voor olie en/of benzine
  • Voorzien van wielen voor eenvoudig transport (bijv. de Einhell BT-PG 3100/1 Benzine)
  • Gegarandeerde kwaliteit

Conrad is al ruim 90 jaar dé partner op het gebied van elektronica en techniek in de breedste zin van het woord. Van totaalproducten tot componenten, van batterijen tot lesprogramma’s, Conrad speelt niet alleen in op de huidige vraag; Conrad is vooruitstrevend, flexibel en denkt in oplossingen. Ons business-team staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze professionele, flexibele en klantvriendelijke benadering.