Creating Connections for Life

Molex gelooft in de transformerende kracht van verbindingen. Als wereldleider in connectiviteitsoplossingen biedt Molex uitzonderlijke technische expertise, vertrouwde relaties en een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid, allemaal met als doel klanten te helpen hun leven te verbeteren in een breed scala van industrieën. Molex wordt al meer dan 80 jaar vertrouwd door zijn klanten en biedt technische en fabricage-expertise van wereldklasse en een portfolio van meer dan 100.000 innovatieve producten. Wij ontwikkelen niet alleen oplossingen. Wij creëren connecties voor het leven - Creëren van connecties voor het leven.

Geselecteerde producten

Molex-stroomconnectoren: het Fit-assortiment

Productingenieurs hebben stroomconnectoren nodig die ontwerpflexibiliteit mogelijk maken. Om aan deze behoeften te voldoen, biedt het Fit-assortiment van Molex gekleurde behuizingen met geïsoleerde contacten, klempositieborging (TPA), positieve vergrendeling en verbindingen zonder knopen.

Waarom Molex-connectoren gebruiken?

Product categorieën

USB connector

Het uitgebreide Molex USB-productassortiment biedt een ruime keuze aan opties op het gebied van configuratietype, oriëntatie, gebruikte soldeertechniek en type installatie, ontworpen voor spatwaterdichte apparaten, omkeerbare functies, voeding, hoge gegevensoverdrachtsnelheden en betrouwbare verbindingen.

Easy-On FFC/FPC-connector

De breedte en diepte van de FFC/FPC-connectorproducten van Molex bieden de beste combinatie van signaalbetrouwbaarheid, compactheid, een breed scala aan circuitafmetingen en keuze aan kabeltypes die op de markt verkrijgbaar zijn.

Stekker

Het veelzijdige assortiment Molex-stroomconnectoren dekt vermogens tot 350 A per circuit en is verkrijgbaar in verschillende stijlen om aan de behoeften van verschillende industrieën te voldoen.

FCT/D-bijproducten

Bewezen reeks D-Sub-connectoren in standaard-, gemengde en high-density-stijlen, inclusief behuizingen en kabelconfiguraties voor een breed scala aan toepassingen.

Wire-to-Board oplossingen

Molex biedt een breed scala aan wire-to-board-oplossingen voor het hele spectrum van toepassingen, van hoge stroomsterkte tot microminiatuur.

Board-to-board connectoroen

Molex levert een uitgebreid assortiment van board-to-board connectoren die geschikt zijn voor microminiatuur, hoge snelheid, hoge dichtheid en hoog vermogen, waaronder stapelbare, tussenliggende, ultraplatte, haakse en PCB-specifieke varianten.

Stekker- en stopcontactmodules

Efficiënte productieprocessen zorgen voor kosteneffectieve plug-and-socket-modules met hoge prestaties en betrouwbaarheid voor een breed scala aan LAN-gegevenssnelheden.

Krimpconnector

Beschikbaar voor een breed scala van de meest gebruikte Molex connectortypes.

Antenne oplossingen

Van concept tot afgewerkt product, kant-en-klare Molex RF-antennes zijn compact, krachtig en verkrijgbaar in verschillende vormfactoren voor alle gangbare netwerkprotocollen en frequenties.

Installatiegereedschap

Hoogwaardige Molex-krimpgereedschappen zorgen voor de productie van perfecte contacten en voldoen aan de specifieke vereisten van elk Molex-product.

Kabelproductie

De ingenieurs van Molex ontwerpen een breed scala aan OTS (Off-the-Shelf) kabel- en harnastypes, inclusief omgevormde, afgedichte en hoogstroomvarianten, geschikt voor alle industrieën.

Industriële connectoren

De robuuste en zeer betrouwbare verbindingsoplossingen van het merk Brad™ zijn een van de pijlers van de machinebouw en industriële automatisering.

Videos

Productoverzicht en brochures

Ons complete assortiment

bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist