Meest gekocht

    Meest gekocht

    Best beoordeelde producten

    Best beoordeelde producten

    Advies

    Knoppen koopt u bij Conrad

    Zoals u weet is Conrad hét adres voor verschillende technische en elektronische benodigdheden  en toebehoren. Daarnaast verkopen we ook een breed scala aan producten die we omschrijven als passieve componenten. Ze zorgen niet voor een bepaalde actie, maar zijn wél onmisbaar als het gaat om het werken aan verschillende klussen in en buiten het huis. Dit geldt bijvoorbeeld voor knoppen, verkrijgbaar voor verschillende soorten toestellen. Of u nu op zoek bent naar universele apparaatknoppen óf zelfklevende schaalverdelingen: u vindt het op Conrad.nl. Bekijk het volledige aanbod en oordeel zelf!

    De vraag is meer wat we bedoelen met knoppen. Ten slotte weet iedereen wat een knop is. In de wereld van technische en elektronische toebehoren zijn knoppen precies wat u denkt dat ze zijn: draaiers waarmee men een bepaald apparaat van een zekere waarde kan voorzien, zoals de knop op de wasmachine of de knoppen op het gasfornuis. Wanneer u zelf werkt aan een bepaalde machine is het soms nodig dat u een nieuwe knop op het geheel plaatst. En dan komt het assortiment van Conrad om de hoek kijken. Hier vind u verschillende soorten knoppen voor alle gelegenheden!

    Welke knoppen zijn er?

    Conrad.nl maakt onderscheid tussen drie soorten knoppen, te weten de volgende:

    Schaalverdelingen

    Een schaalverdeling zorgt ervoor dat u precies weet op welke stand u een apparaat stelt. U heeft ze eigenlijk niet vaak los nodig, maar voor die situaties waarbij dat wél het geval is biedt Conrad de oplossing: wij beschikken over een ruim assortiment zelfklevende en reguliere schaalverdelingen in diverse diameters.

    Toestelknoppen

    Toestelknoppen zijn meer dan alleen stickers: hieraan kunt u, simpel gezegd, draaien. Of u nu een witte of zwarte variant zoekt: Conrad.nl heeft het voor u.

    Toestelknoptoebehoren

    Bij een toestelknop komen meerdere toebehoren kijken, zoals afdekkapjes en verschillende moeren en bouten. Kijk op Conrad.nl voor het voltallige aanbod!

    Kopen bij Conrad

    Kopen bij Conrad is eenvoudig en betrouwbaar. Alle elektronische en technische toebehoren besteld u online via www.Conrad.nl. Daarbij profiteert u van het enorme aanbod. Daarnaast heeft Conrad vaak exclusieve kortingen en zijn de meeste producten op voorraad. Bent u op zoek naar hulpmiddelen tijdens het klussen, zowel thuis als op het werk? Kijk dan niet verder dan Conrad: dé online specialist op dit gebied.