JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Intercoms

 

Intercoms
Hoor en zie wie er aanbelt

Meer info

Hoor en zie wie er voor de deur staat met een deurintercom

Heeft u een irritant buurjongetje dat het belletje lellen ontdekt heeft? Of doet u ’s avonds met een onveilig gevoel de deur open als er iemand aanbelt? Upgrade uw deurbel met een deurintercom zodat u kunt horen en zien wie er aanbelt voordat u de deur open doet! 

Voordelen:

  • Hoor en zie wie er aanbelt
  • Nooit meer onnodig de deur open doen
  • 's Avonds met een veilig gevoel de deur openen

Nadelen:

  • De beldrukkende buurjongetje beleven er geen lol meer aan

Hoor wie er staat met een deurintercom

Een deurintercom is een deurbel met handige functies. Met een deurintercom kunt u namelijk horen wie er aanbelt. Een deurintercom bestaat uit een binnen- en buitenunit. Net als bij een normale deurbel gaat de bel als er iemand aanbelt. Maar met een intercom kunt u horen wie er staat en zelfs terugpraten. Beide units bevatten namelijk een microfoon en luidspreker. Zo kunt u uw buurjongen een hak zetten als hij weer belletje drukt en houdt u die opdringerige deurverkoper de boot af zonder naar de deur te lopen.

En denk nou niet dat deze alleen geschikt zijn voor flatgebouwen of woningen met een lange oprit. Een deurintercom kan prima in elke woning worden geïnstalleerd. De installatie van zo’n systeem hoeft geen moeilijke klus te zijn. Tuurlijk, de kabelgebonden sets kunt u beter monteren als de woning gebouwd wordt maar er zijn ook draadloze sets. Deze versturen het signaal draadloos middels de radiografische band waardoor de installatie erg simpel is.

Met de meest luxe modellen kunt u behalve horen wie er voor de deur staat, ook de deur open doen. Hiervoor heeft u natuurlijk wel een elektrische deuropener nodig. De deuropener sluit u aan op en stuurt u aan met de deurintercom. Wel zo handig om de deur open te doen voor bezoek zonder zelf naar de deur te lopen.

Deurbel met camera

U hoort het tegenwoordig steeds vaker. Extreem brutale inbrekers die mensen overvallen door letterlijk via de voordeur te komen. Ze bellen aan en voordat u het weet bedreigen ze u en gaan ze ervandoor met de buit. Wees een inbreker te slim af met een video-deurintercom door te zien wie er aanbelt.

Een video-deurintercom, ook wel deurbel met camera genoemd, is precies wat de naam doet vermoeden. Het is een deurintercom maar dan met camera. Zo kunt u niet alleen horen, maar ook zien wie er voor de deur staat. De buitenunit heeft naast een luidspreker en microfoon ook een camera waarmee u de “bezoeker” kunt zien, zelfs ’s nachts! De camera’s hebben namelijk IR-LED’s waarmee ze in het donker kunnen kijken. Wel zo’n veilig idee om ’s avonds eerst te kijken wie er aanbelt alvorens de deur open te doen.

Naast beeld bij aanbellen kan een deurbel met camera ook beeld geven bij beweging. Afhankelijk van het model beschikken ze over bewegingsmelders die bij beweging de binnenunit aansturen. Zo kunt u automatisch beelden opnemen of direct meekijken als er een beweging is gedetecteerd.

Naar boven