JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Intercoms

 

Hoor en zie wie er voor de deur staat met een deurintercom

Heb jij een irritant bel drukkend buurjongetje of doe je ’s avonds met een onveilig gevoel de deur open als er iemand aanbelt? Upgrade je deurbel met een deurintercom zodat je kunt horen en zien wie er aanbelt voordat je de deur open doet! 

Voordelen:

  • Hoor en zie wie er aanbelt
  • Nooit meer onnodig de deur open doen
  • 's Avonds met een veilig gevoel de deur openen

Nadelen:

  • Je beldrukkende buurjongetje beleeft er geen lol meer aan 

Horen wie er staat met een deurintercom

Een deurintercom is een deurbel die Tekkie-waardig is. Met een deurintercom kun je namelijk horen wie er aanbelt. Een deurintercom bestaat uit een binnen- en buitenunit. Net als bij een normale deurbel gaat de bel als er iemand aanbelt. Maar met een intercom kun je horen wie er staat en zelfs terug praten. Beide units bevatten namelijk een microfoon en luidspreker. Zo kun jij je buurjongen een hak zetten als hij weer belletje-drukt en houd je die opdringerige deurverkoper de boot af zonder naar de deur te lopen.

En denk nou niet dat deze alleen geschikt zijn voor flatgebouwen of woningen met een lange oprit. Een deurintercom kan prima in elke woning worden geïnstalleerd. De installatie van zo’n systeem hoeft geen moeilijke klus te zijn. Tuurlijk, de kabelgebonden sets kun je beter monteren als de woning gebouwd wordt maar er zijn ook draadloze sets. Deze versturen het signaal draadloos middels de radiografische band waardoor de installatie erg simpel is.

Met de meest luxe modellen kun je naast horen wie er voor de deur staat, zelfs de deur open doen. Hiervoor heb je natuurlijk wel een elektrische deuropener nodig. De deuropener sluit je aan op en stuur je aan met de deurintercom. Wel zo handig om de deur open te doen voor bezoek zonder zelf naar de deur te lopen.

Deurbel met camera

Je hoort het tegenwoordig steeds vaker. Extreem brutale inbrekers die mensen overvallen door letterlijk de voordeur te nemen. Ze bellen aan en voordat je het weet bedreigen ze je en gaan ze ervandoor met de buit. Wees een inbreker te slim af met een video-deurintercom door te zien wie er aanbelt.

Een video-deurintercom, ook wel deurbel met camera genoemd is precies wat de naam doet vermoeden. Het is een deurintercom maar dan met camera. Zo kun je niet alleen horen maar ook zien wie er voor de deur staat. De buitenunit heeft naast een luidspreker en microfoon ook camera waarmee je de “bezoeker” kunt zien, zelfs ’s nachts! De camera’s hebben namelijk IR-LED’s waarmee ze in het donker kunnen kijken. Wel zo’n veilig idee om ’s avonds eerst te kijken wie er aanbelt alvorens de deur open te doen.

Naast beeld bij aanbellen kan een deurbel met camera ook beeld geven bij beweging. Afhankelijk van het model beschikken ze over bewegingsmelders die bij beweging de binnenunit aansturen. Zo kun je automatisch beelden opnemen of direct meekijken als er beweging is gedetecteerd.