JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.

Inbouwverlichting

Inbouwverlichting

Op straat, in de tuin, in de auto of in huis (bijvoorbeeld in de badkamer of slaapkamer); overal waar we ons bevinden hebben we verlichting om donkere ruimtes functioneel of gezellig te maken. En wat is er dan niet mooier dan verlichting die mooi weggewerkt is?  

Dat kan door middel van inbouwverlichting. Bij Conrad vind je verschillende soorten inbouwverlichting voor in huis. Of het nou gaat om inbouwverlichting in de
badkamer of een spotje in de huiskamer, bij Conrad vind je het allemaal. Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment.

Verschillende merken, grote keus  

Conrad heeft verschillende merken inbouwverlichting in haar assortiment waardoor de keuze voor jou als consument reuze is. Merken die verkocht worden zijn:

 • Paulmann
 • SLV
 • Megatron
 • Sygonix
 • CE
 • Basetech
 • Brilliant
 • InterBär
 • Philips
 • OSRAM
 • Regiolux

De verschillende soorten inbouwverlichting zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit en worden door Conrad voor een aantrekkelijke prijs aangeboden. Het assortiment inbouwverlichting is verstrekkend, daarom is er altijd een soort inbouwverlichting te vinden die geschikt is voor de ruimte waarvoor jij deze
nodig hebt.

Naast de vele soorten merken heeft Conrad ook veel verschillende materialen waarvan de inbouwverlichting is gemaakt. Zo zijn er keuzes uit aluminium
(geborsteld en geëloxeerd), chroom, ijzer, messing, metaal, nikkel, staal en nog vele andere soorten materialen. De ruime keus aan materialen draagt ook
weer bij aan de ruime keus die Conrad haar klanten sowieso wil bieden.

Inbouwverlichting accessoires  

Naast de verschillende soorten inbouwverlichting voor binnenshuis, kun je bij Conrad ook terecht voor alle accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inbouwdoos, een bewegingssensor, een LED-driver of een timer. Conrad heeft het meest complete assortiment voor zowel inbouwverlichting als accessoires.

Garantie bij Conrad  

Conrad staat achter haar producten. Hoe groot, klein, duur of goedkoop de producten ook zijn, Conrad staat volledig achter de kwaliteit er van. Om deze reden geven ze ook 2 jaar garantie op haar inbouwverlichting, maar ook op alle andere producten in dit en andere segmenten. Hierdoor weet je zeker dat je een goed
product in handen hebt waar je nog met veel jaren plezier van kunt hebben.

Huis & Tuin: maak uw omgeving mooier met Conrad Electronic!

Met het Conrad assortiment Huis & Tuin maakt je je huis veiligerlichter, praktischer en gezelliger. Geniet meer van je welverdiende vrije tijd en laat je elektrische helpers het werk doen: maairobot voor het gras, filters voor de tuinvijver, sproeisysteem of draadloze schakelsystemen helpen om uw hoofd koel te houden en vereenvoudigen al het werk rondom huis, tuin en keuken!

Compleet assortiment

Veilig en vakkundig aangelegde elektrische voorzieningen vormen de basis voor woon- en tuinomgeving met een hoge feelgood factor. Bij Conrad vind je een compleet assortiment van installatiemateriaal: van de verdeelkast tot en met het stopcontact - vanzelfsprekend in professionele kwaliteit!

Beveiligingstechniek

Gecertificeerde beveiligingstechniek, rookmelders, gasmelders, watermelders, videobewaking / CCTV bewakingscamera’s, alarminstallaties, High-End (video) intercom, buitenlampen (al dan niet met bewegingsmelder) en verlichting op zonne-energie minimaliseren vele gevaren voor kantoren en woningen. 

Binnen in huis

Binnen voel je je veilig thuis met fraaie verlichting, verwarming en air-conditioning - voor mooier licht en een aangename temperatuur. Op het innovatieve weerstation kun je zien wat je moet aantrekken wanneer je de deur uit gaat.

Naast de huishoudelijke artikelen zoals bijvoorbeeld koffiezetapparaten en stofzuigers heeft Conrad ook producten om aantrekkelijk en gezond te blijven: bloeddrukmeters, koortsthermometers, stappentellers, massageapparaten, elektrische tandenborstels en scheerapparaten. Alles voor de complete persoonlijke verzorging!

In ons omvangrijke assortiment vind je natuurlijk ook seizoensartikelen: voor de tuinvijver of de winter. Kom regelmatig langs op onze website;  in voorjaar, zomer, herfst en winter!

Onze tip: wij ontdekken steeds weer iets nieuws! Meld je daarom meteen aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt van ons € 5 korting bij uw eerstvolgende bestelling. Investeer meteen in het seizoensaanbod voor Huis & Tuin!