JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Inbouw meetinstrumenten

Inbouw meetinstrumenten

De term 'meetinstrumenten' is uiterst breed. Hieronder vallen eigenlijk alle instrumenten waarmee gemeten kan worden en die in de dagelijkse praktijk gebruikt kunnen worden. Gelukkig kan er onderscheid worden aangebracht in deze zeer brede en daardoor vage omschrijving. Eén vorm van onderscheid is door meetinstrumenten in te delen alszogenaamde inbouw meetinstrumenten.

Wat zijn inbouw meetinstrumenten?

Inbouw meetinstrumenten zijn simpelweg instrumenten waarmee gemeten kan worden én welke ingebouwd kunnen worden in bijvoorbeeld een wand of een kast. Te denken valt aan een kleine monitor in huis waarmee de temperatuur wordt gemeten. Méér technisch kun je denken aan een meter die op een versterker zit.

Hoe dan ook - dergelijke instrumenten kunnen op veel verschillende manieren ergens worden ingebouwd. Of dit kan hangt af van aanwezige stroom- en spanningssignalen én natuurlijk aan het feit of je een beetje technisch bent aangelegd.

Welke inbouw meetinstrumenten zijn er?

Ben je niet a-technisch, dan kun je aan de slag met inbouw meetinstrumenten als zijnde losse onderdelen als paneelmeters, LED-displays en andere vormen van
signaalgevers. We onderscheiden:

 • Analoge inbouw meetinstrumenten
 • Bedrijfsurenteller modules
 • Counters
 • Digitale inbouw meetinstrumenten
 • DIN rail-meetinstrumenten
 • Inbouw thermo-, hygro- en barometers
 • Meetshunts
 • Stroomtransformators
 • Temperatuur-meetmodules
 • Transformators
 • Overige inbouw meetinstrumenten

Welke instrumenten heb ik nodig?  

Welk instrument jij nodig hebt hangt compleet af van de situatie. Wél is duidelijk dat je op Conrad.nl alle bovenstaande apparaten vindt. Deze webwinkel geldt als
dé online shop voor elektronische en technische benodigdheden. Zo varieert ons assortiment enorm. We verkopen digitale handtellers die voor- én achteruit
kunnen tellen, maar ook temperatuurmodules met een sensor en werking op batterij én stroomtransformators voor het leveren van primaire stroom.  

Méér voorbeelden van de op Conrad.nl verkrijgbare instrumenten zijn: synthetische haarhygrometers, mechanische handtellers met een verchroomde, metalen behuizing en LCD-tellers met een zelfvoorzienende en inwisselbare batterij van 1,5 Volt.

 

Conrad.nl, Europa's grootste webwinkel in elektronica en techniek  

Conrad Electronic Benelux is al jarenlang de grootste webshop van Nederland en België met duizenden elektronische producten, gadgets en technische apparatuur voor de hobbyist en vakman, die u gemakkelijk online kunt bestellen.

Groot assortiment

Een breed assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, auto of fiets, Conrad heeft altijd het juiste artikel of oplossing voor uw probleem dat u bij Conrad gewoon online kunt bestellen.
Sterkste punt van Conrad is dat wij voor alle artikelen die wij verkopen, ook altijd de aanverwante artikelen zélf kunnen leveren zoals kabels, batterijen en reserveonderdelen. Bij ons bent u dus in één keer klaar en kunt u uw complete bestelling online afronden zonder nog bij een andere webshop achter een stekkerdoos, verlengkabel of reservelamp aan te moeten.

Ervaring en service

Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van elektronica-artikelen én onze contacten en relaties met grote elektronica-fabrikantenhebben wij een voorsprong op anderen. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. Conrad is een betrouwbare partner, ook voor langere tijd, dat is nou technisch Conrad!

Hoge waardering

Duizenden reviews bewijzen dat Conrad al jarenlang een betrouwbare leverancier en partner is voor electronica-artikelen voor thuis of bedrijf en waarderen Conrad Electronic gemiddeld met een 8,2! In 2011 is Conrad nog door het publiek verkozen tot winnaar van de Thuiswinkel Awards 2011 in de categorie Consumentenelektronica.

Ook zakelijk

Onze Conrad business afdeling is al jarenlang een betrouwbare partner voor honderden bedrijven, scholen en universiteiten en clubs die uiteraard staffelkorting krijgen, wie heeft er niet de bekende blauwe catalogus liggen in de werkplaats of op kantoor? Conrad Electronic is niet voor niks zo groot in heel Europa, wij doen niet moeilijk over retouren, geld teruggeven of extra service voor bedrijf en particulier.