Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Wat persoonlijke beschermingsmiddelen betreft zijn handschoenen vaak een onderdeel van de beschermende outfit waar niet altijd voldoende aandacht aan wordt besteed. Er zijn veiligheidshandschoenen voor ieder gewenst doel, waarbij altijd de nadruk ligt op een goede grip, draagcomfort en veiligheid.

  Conrad heeft een zeer breed assortiment veiligheidshandschoenen die voldoen aan verschillende bepaalde eisen. Zo zijn er handschoenen die de handen goed beschermen bij snijwerkzaamheden en uiteraard handschoenen die bestand zijn tegen hitte en kou.

  Veiligheidshandschoenen ter bescherming van uw handen

  Veiligheidshandschoenen bij spanning

  Spanningsbeschermende handschoenen dienen gedragen te worden bij werkzaamheden waarbij men onder spanning staande delen moet aanraken (of daar dichtbij komt). Deze duurzame veiligheidshandschoenen voldoen aan de gestelde normen en dienen niet gedragen te worden in andere omstandigheden dan tijdens de werkzaamheden waarvoor ze zijn bedoeld. De handschoenen zijn van een hoge kwaliteit en dienen regelmatig gecontroleerd te worden indien ze veel worden gedragen of in aanraking zijn geweest met onder spanning staande onderdelen. Spanningsbeschermende handschoenen zijn een must voor bijvoorbeeld elektriciens.

  Beschermende handschoenen met een goede grip

  Indien u buiten werkzaamheden verricht in de koude maanden, is het aan te raden goede beschermende handschoenen te dragen met een optimale grip. Onze naadloze beschermende handschoenen met een latex coating (voor een goede grip) zijn hier uitermate geschikt voor. De handschoenen dragen comfortabel en voelen zacht en warm aan, ook op extreem koude dagen. Deze handschoenen worden gebruikt bij het werken in bijvoorbeeld koelcellen.

  Allround veiligheidshandschoenen

  Ons grote aanbod allround handschoenen bestaat uit handschoenen van (synthetisch) leer. Deze handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en kunnen ruim worden ingezet in situaties waarin de handen goed beschermd moeten blijven bij bijvoorbeeld een bestratingsklus, het besturen van voertuigen en machines en overige werkzaamheden. Door het geïntegreerde elastiek en de anatomische duiminzet in het ontwerp van veel van onze handschoenen, dragen deze prettig en is het mogelijk om fijngevoelige werkzaamheden uit te voeren.

  Wegwerphandschoenen

  Uiteraard zijn er ook veel voorkomende situaties waarin het gebruik van wegwerphandschoenen makkelijk en hygiënisch is. Zo vind u in ons aanbod bijvoorbeeld 900mm lange wegwerphandschoenen voor dierenartsen, maar ook handschoenen met een goede chemicaliënbescherming. Uiteraard zijn de handschoenen voor gebruik in het laboratorium afzonderlijk gemerkt zodat het verwisselen van de handschoenen niet mogelijk is.

  Zorg dat je altijd een voorraad beschermingshandschoenen voorradig hebt voor veel voorkomende werkzaamheden. Ons assortiment veiligheidshandschoenen bewijst dat kiezen voor kwaliteit en veiligheid niet duur hoeft te zijn.