Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Speciale lampen koopt u bij Conrad

  Bij Conrad hebben we allerlei soorten speciale verlichting, zowel voor binnen als voor buiten uw huis:

  • Bakovenlampen
  • HQI metaaldamplampen
  • Koelkastverlichting
  • Podia- en decorverlichting
  • TV-lampen
  • Kweeklampen

  Bakovenlampen

  Het is wel zo fijn als je tijdens het klaarmaken van gerechten in de oven uw maaltijd goed in de gaten kunt houden. Wij bieden bakovenlampen van de merken Barthelme en OSRAM, van 15 Watt tot en met 100 Watt en voor diverse voltages.

  HQI metaaldamplampen

  Ook HQI metaaldamplampen zijn bij ons verkrijgbaar. Wij leveren deze HQI metaaldamplampen in diverse vormen: de lampen zijn verkrijgbaar in buis-, staaf-, kaars en stiftvorm. De merken die wij leveren, zijn SLV en OSRAM. Wij verkopen metaaldamplampen van 20 Watt tot en met 250 Watt.

  Koelkastverlichting

  Met onze koelkastlampjes zie je weer wat voor lekkers u allemaal in de koelkast heeft liggen... Altijd handig om er een paar van in huis te hebben liggen. We hebben indien gewenst ook LED-lampjes voor uw koelkast.

  Podia- en decorverlichting

  Viert u een feestje en wilt u graag speciale verlichting voor het podium of het decor? Dan bent u bij Conrad helemaal aan het juiste adres. Wij bieden lampen waarmee u het podium of decor feestelijk en origineel kunt verlichten. Lampen in de vorm van een bol, een kaars, een kogel, een paddenstoel of een reflector, wat u maar wilt! De lampen kunnen wij leveren in diverse kleuren: blauw, geel, geel goud en groen. Naast gewone gloeilampen kunt u bij ons ook terecht voor halogeenlampen, eco-halogeenlampen en LED-lampen.

  TV-lampen

  Voor uw TV bieden wij lampjes van 15 of van 25 Watt, al naar gelang hoe fel u wilt dat het licht is.

  Kweeklampen

  Op zoek naar speciale plantenlampen voor bijvoorbeeld in uw kas? Bij Conrad vindt u plantenlampen (in buisvorm, als reflector of als peertje). U ziet: bij Conrad hebben we werkelijk alle soorten speciale verlichting.