Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Het bouwen van een FPV racedrone is een heuse uitdaging. Geniet van de ervaring en bestel uw racedrone parts via conrad.be. Hulp bij aankoop ✓ Betaal nadien ✓ Bestel uw FPV racedrones om zelf te bouwen.

  Scheur door de lucht met uw eigen FPV racedrone

  FVP racing zit in de lift. Hierbij racen verschillende FPV racedrones tegen elkaar, waarbij een piloot in realtime vanop afstand aan de knoppen zit. Dergelijke FPV racedrones monteert u zelf door te kiezen uit een ruime collectie aan racedrone parts. Voor hobbyisten is een hobbywing racedrone een aangenaam project, maar ook op competitief vlak valt er heel wat te beleven. Zo worden er ook officiële wedstrijden georganiseerd voor FPV racedrones en is er zelfs een wereldkampioenschap. Is uw interesse opgewekt? Lees dan zeker verder en ontdek de vele verschillen in gebruiksgemak tussen FPV racedrones.

  Kant-en-klare FPV racedrones of DIY-modellen

  Wanneer u een eigen hobbywing racedrone wilt aanschaffen, heeft u de keuze tussen een kant-en-klaar model en een DIY hobbywing racedrone. De kant-en-klare modellen hoeft u gewoon uit de doos te halen en hebben vervolgens enkel nog een ontvanger, zender, batterij, monitor en bril nodig. Hoewel er nog een beetje werk is aan deze kant-en-klare modellen, gaat u in vrijwel geen tijd aan de slag met uw FPV racedrone. Daarnaast zijn er ook FPV racedrones die de piloot volledig zelf moet bouwen. Dat is enkel weggelegd voor gebruikers met een basiskennis van elektronica, aerodynamica en programmeren. U bestelt dan immers zelf de racedrone parts en zorgt er vervolgens voor dat alles netjes op elkaar afgestemd is. Hoewel het vaak goedkoper en interessanter is om uw hobbywing racedrone zelf te bouwen, is dit project zeker niet voor iedereen weggelegd.

  Waaruit bestaat een hobbywing racedrone?

  Om uw eigen hobbywing racedrone te bouwen heeft u een aantal racedrone parts nodig. De basis voor FPV racedrones is het frame, waarbij u kiest voor een stevig en licht model. De beste frames zijn vervaardigd uit carbon, maar dat heeft wel een stevig prijskaartje. Ook koopt u vier regelbare ESC's aan, afhankelijk van de eigenschappen van de propellers en de FPV-elektromotoren. Omdat deze propellers het zwakste punt zijn van de hobbywing racedrone, adviseren wij steeds om extra racedrone propellers bij te bestellen. Vervolgens kiest u een flight controller, een ontvanger en een converter. Ook een batterij is noodzakelijk. Dat is de uitrusting voor de bouw van uw hobbywing racedrone, want voor de besturing heeft u dan een afstandsbediening en een monitor of FPV-bril nodig. Al deze racedrone parts en accessoires koopt u echter eenvoudig in deze webwinkel.

  Extra vereisten voor competitieve FPV racedrones

  Met bovenstaande racedrone parts bouwt u al een prima hobbywing racedrone. Wilt u echter aan wedstrijden deelnemen? Dan worden er vaak extra eisen opgelegd. Meestal verplicht men de deelnemende FPV racedrones om dan te beschikken over ledverlichting en een on-screen display. Omdat het lang niet altijd duidelijk is welke racedrone parts passen bij uw hobbywing racedrone, helpen onze experts u graag verder.

  Conrad heeft alles voor de hobbyist

  Het bouwen van FPV racedrones kan een heuse uitdaging zijn, maar Conrad helpt u graag op weg. Voor hobbyisten zijn er de modelbouwpakketten voor het bouwen van bestuurbare auto's of bestuurbare boten. Zo doet u meteen kennis op van motoren en programmeren. Twijfelt u over uw aankoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.