Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Een vrije avond, een rustig weekend of juist een gezellig samenzijn kunnen voor muzikanten het moment zijn om hun instrument weer eens even uit de kast te pakken. Uw instrument bespelen wordt nu nog leuker met de accessoires van Conrad!

  Bovendien vindt u hier ook uw compleet nieuwe gitaar of saxofoon. Welk instrument wilt u nog graag een keer bespelen? En welke accessoires zorgen voor de beste geluidopnames? Vragen waar Conrad een antwoord heeft. Door het brede assortiment is er voor elke muziekliefhebber wat wils. Als u daarom op zoek bent naar de volgende instrumenten & toebehoren, bent u hier aan het juiste adres!

  • Blaasinstrument
  • Snaarinstrument
  • Muziekinstrument voor kinderen
  • Audiorecorders
  • Overige muzikale middelen 

  Blaasinstrument

  Met een blaasinstrument bedoelen we natuurlijk een saxofoon, een klarinet en een trompet. Ook de mondharmonica, de dwarsfluit en de blokfluit vallen onder deze categorie. Deze muziekmakers zijn erg flexibel, want ze zijn eigenlijk bij alle muziekgenres te gebruiken. Zo kan een saxofoon juist heel stoer klinken in een rockband, terwijl een dwarsfluit bij de opera juist de fijne geluiden ten gehore kan brengen. Deze flexibele soorten instrumenten vindt u natuurlijk bij Conrad!

  Snaarinstrument

  Ook een snaarinstrument is erg flexibel te noemen. In bijna alle muziekstukken is namelijk wel een snaarinstrument opgenomen. Zowel bij de gevoelige stukken als bij de populaire nummers worden deze instrumenten gebruikt. Akoestische gitaren, elektrische gitaren, basgitaren, maar ook banjo's en ukeleles behoren tot deze categorie. Met andere woorden: er is voor elke muziekliefhebber wat wils! 

  Muziekinstrument voor kinderen

  De jeugd heeft de toekomst en dit geldt natuurlijk ook in de muziekwereld. Daarom is het ook voor de muzikaliteit van een kind van belang om al op jonge leeftijd een muziekinstrument te gaan bespelen. Door het brede assortiment is er voor elk kind wel een passende gitaar of trommel te vinden. Deze muziekmakers zijn eenvoudig te bespelen waardoor elk kind in staat zal zijn geluid te maken en bovendien zullen de kinderen het ook nog eens erg leuk gaan vinden. Van een schellenkrans tot een bellenstok en van een trommel tot een mondharmonica, bij Conrad hebben ze het! 

  Audiorecorders

  Wanneer u muziek aan het maken bent, is het natuurlijk fijn om dat terug te kunnen luisteren. Met behulp van de juiste audiorecorders kunt u simpel uw fragmenten opnemen en terug luisteren. Bovendien kan het materiaal opgeslagen worden of op de computer worden gezet. Hierdoor zal uw gemaakte muziek altijd bewaard blijven! 

  Ook voor overige instrumenten & toebehoren moet u bij Conrad zijn: een strijkinstrument, een toetsinstrument, stemapparatuur, instrumenttassen en nog veel meer! Haal de muzikant in uzelf naar boven met de muzikale middelen van Conrad!