Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  LED's hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen. In vrijwel alle gebieden van de technologie en dus ook in ons dagelijks leven speelt LED tegenwoordig een grote rol. De energiezuinigheid van LED is hierbij een van de belangrijkste drijvende factoren geweest. Behalve de standaard LED-lampen en LED-verlichting vindt u in deze categorie losse LED accessoires en miniatuur LED-lampen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

  LED's voor alle toepassingen

  U kunt bij Conrad dan ook LED's & toebehoren vinden voor de meest uiteenlopende technische toepassingen. Denk hierbij aan toepassingen voor de auto, computer en kantoor, op het gebied van energie, gereedschap, hobby, huis en tuin en multimedia. Naast de specifieke leds en toebehoren zijn echter vooral enorm veel losse componenten. De losse componenten zijn toepasbaar op het gebied van automatisering, bouwpakketten, connectoren, development kits, et cetera. 

  Opto-Elektronica

  Onder de noemer opto-elektronica zijn verreweg de meeste losse componenten te vinden. Als u twijfelt over het te bestellen artikel en de omschrijving biedt geen uitkomst, neem dan even contact met ons op. Het is ook handig om de reviews te lezen van eerdere kopers.

  Assortimentdozen met losse componenten

  Een van de toepassingsgebieden is het gebied van de Opto-elektronica. Hiervoor zijn er assortiment-dozen, Conrad LED-assortiment Rood, Groen, Geel, Blauw, Wit Rond 3 mm, 5 mm en het  Kemo S093 LED-assortiment. Dit soort assortiment-dozen voor de opto-elektronica is uitstekend geschikt voor een eerste kennismaking met de wereld van de LED maar ook voor opleidingen en bijscholing.

  Kleurgroepen

  Er zijn LED's in verschillende kleurgroepen, te weten blauw, geel, groen, lila, oranje, RGB, rood en wit. Ook is er onderscheid te maken op basis van het soort licht: diffuus, gekleurd, helder, kleurloos of wit. Op het gebied van toebehoren kunt u denken aan een tester, verlichtingscope, freelance, etcetera.

  Merken

  Met ruim 2500 verschillende losse componenten kunt u in de webshop van Conrad alle mogelijke LED's en toebehoren vinden. Er zijn zowel losse componenten verkrijgbaar als gesorteerde componenten in de vorm van een assortiment-doos. U kunt eenvoudig de LED's en toebehoren van uw keuze vinden door te selecteren op een aantal eigenschappen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gewenste merk. Wij voeren alle bekende en minder bekende merken. Zo hebben wij onder andere de merken Kemo Electronic, Kingbright, Nichia en Yoldal. Het bestellen van LED's en toebehoren gaat gemakkelijk en snel.

  Gemakkelijk bestellen

  U plaatst uw bestelling heel eenvoudig in de webshop. Dankzij de uitvoerige beschrijving kunt u precies de LED's en toebehoren kiezen die u nodig hebt. Omdat wij alles op voorraad hebben in de magazijnen in Duitsland kunt u er van op aan dat uw bestelling al na enkele dagen thuis bezorgd wordt.