Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Bent u geïnteresseerd in óf op zoek naar toebehoren en benodigdheden voor de lasertechniek? Dan bent u bij Conrad aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment producten van technische en elektronische aard. Sterker nog - het aanbod van onze webwinkel bevat meer dan 750.000 hoogwaardige kwaliteitsproducten. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt het in onze webshop. En dat niet alleen: als zakelijke besteller profiteert u van aantrekkelijke staffelkortingen, franco levering, betaling op rekening en veel meer.

  Lasertechniek producten koopt u bij Conrad

  Als kennispartner zijn wij een leverancier met verstand van zaken. Zaken doen met Conrad, is zaken doen met een betrouwbare technische partner die zich ruimschoots heeft bewezen. Wij behoren immers niet voor niets tot de top van Europa op het gebied van techniek en elektronica. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

  Lasertechniek

  Een van de meest spectaculaire vormen van techniek is de lasertechniek, mede doordat lasers zoveel verschillende toepassingen hebben. Zo worden lasers gehanteerd in de metaalbouw, maar heeft het gebruik ervan ook voet aan wal gezet in ziekenhuizen overal ter wereld. Lasers vormen inmiddels zelfs een vorm van vrijetijdsbesteding, gezien de toenemende populariteit voor lasergamen. Waar u deze vorm van techniek ook voor nodig heeft, op Conrad vindt u de benodigdheden voor tijdens het gebruik. Verken het aanbod of lees hieronder méér over deze bijzondere vorm van de techniek.

  Lasertechnieken - de toepassingen

  Het is misschien wel de meest veelzijdige vorm van techniek. Lasers komen in veel verschillende disciplines van pas. Om te beginnen zijn lasers van doorslaggevend belang in de wereld van de geneeskunde. De methode wordt bijvoorbeeld toegepast voor verschillende behandelingen in de oogheelkunde, maar functioneert ook op het gebied van dermatologie - bijvoorbeeld door het 'weg laseren' van moedervlekken of pigment. Zelfs de tandarts heeft baat bij het gebruik van lasers: hiermee worden gaatjes op een veel zachtaardigere manier weggewerkt dan bij de welbekende boor het geval is.

  Lasertechniek in de metaalbouw

  Waarschijnlijk komt u zelf via de bouw in contact met lasers. Met name in de metaalbouw is het niet zeldzaam om te werken met deze vorm van techniek. Men gebruikt lasers om voorwerpen te markeren, maar ook om metaal te snijden én om te boren. Nieuw in deze wereld is het gebruik van lasers tijdens het werken met glasvezels. Of het nu gaat om geneeskundige of technische toepassingen: er zijn veel verschillende disciplines die absoluut baat hebben bij het gebruik van lasers.

  Wat verkoopt Conrad op het gebied van lasertechniek?

  Ook op het gebied van lasers en toebehoren is Conrad uw partner. In de categorie lasertechniek verkopen we producten uit deze drie categorieën:

  Kunnen wij u helpen?

  Heeft u vragen over onze lasertechniek producten?