Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Bent u werkzaam binnen de elektrische installatie of bezig met een renovatie? Denk dan eens aan het gebruik van Kopp schakelmateriaal. KOPP biedt  uitstekend schakelmateriaal voor een lage prijs! Het merk bied schakelmateriaal en dimmers aan voor zowel binnen als buitengebruik. De verschillende series bieden voor elke wens een oplossing.
  Werkt u dagelijks professioneel in de bouw , dan zoekt u goed, duurzaam en kwalitatief uitstekend schakelmateriaal? Kies dan voor Kopp!

  Het volledige schakelmateriaalprogramma van Kopp

  Bent u werkzaam binnen de elektrische installatie of bezig met een renovatie? Denk dan eens aan het gebruik van Kopp schakelmateriaal. KOPP biedt  uitstekend schakelmateriaal voor een lage prijs! Het merk bied schakelmateriaal en dimmers aan voor zowel binnengebruik als buitengebruik. De verschillende series bieden voor elke wens een oplossing.
  Werkt u dagelijks professioneel in de bouw , dan zoekt u goed, duurzaam en kwalitatief uitstekend schakelmateriaal? Kies dan voor Kopp!

  Made in Germany

  Voor welke klus u het schakelmateriaal van Kopp ook wilt gebruiken, schakelmateriaal van Kopp is altijd een goede keuze, omdat u voor een goed uitgevoerde klus ook moet uitgaan van goed materiaal. Goed materiaal is een basisvoorwaarde om een klus tot een goed einde te brengen. Kopp schakelmateriaal is gemaakt in Duitsland en eenvoudig te verwerken.

  Assortiment

  Binnen het assortiment van KOPP vindt u allerlei schakelaars en contactdozen, hieronder een aantal soorten:

  • Lichtschakelaars (geaard en ongeaard)
  • Jaloezie schakelaar
  • Trekschakelaar
  • Dimmers
  • Randgeaard stopcontact
  • Antenne contactdozen
  • Luidspreker contactdozen

  Programma van Kopp

  Het programma van Kopp is uitgebreid en volledig. Van inbouw tot opbouw. Bij Conrad vindt u de series: Europa,Paris, en Arktis

  Serie Europa

  Schakelmateriaal uit de serie Europa is schakelmateriaal van goede kwaliteit dat zich in de praktijk al keer op keer heeft bewezen, zowel bij renovaties als bij nieuwbouw. Schakelmateriaal uit de serie Europa wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

  Serie Paris

  Schakelmateriaal uit de serie Paris is van uitstekende kwaliteit en ziet er ook nog heel strak uit. Daarmee bevindt schakelmateriaal van Paris zich in een hogere prijs/kwaliteit-segment.

  Serie Arktis

  Schakelmateriaal uit de serie Arktis is bestemd voor natte ruimtes en voor buiten. Daardoor voldoet dit schakelmateriaal aan de IP44 kwaliteitseisen.